Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα επιμείνει ο Μαρτίνς για Χασάν

Θα επιμείνει ο Μαρτίνς για Χασάν
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 - 12:52

Το περσινό καλοκαίρι ήταν… ιδιαιτέρως επεισοδιακό, για τη σχέση Ολυμπιακού-Χασάν. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής επιθυμούσε να παραμείνει στο λιμάνι. Το ίδιο επιθυμούσε και ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως η Μπράγκα, ομάδα στην οποία ανήκει ο Χασάν, αξίωνε ένα σημαντικό ποσό. Το οποίο ο Ολυμπιακός θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να βγάλει από τα ταμεία του. Στη συνέχεια ήρθε η απόκτηση του Ελ Αραμπί, ο οποίος «κούμπωσε» ιδανικά, στο ρόστερ του Μαρτίνς, παίρνοντας… σπίτι του, τη φανέλα του «αρχισκόρερ της ομάδας».

Περίπου έναν χρόνο μετά, αφού είμαστε ακόμη μακριά από το να… εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού 2020, το σκηνικό είναι λιγάκι γνώριμο. Ο Χασάν είναι εδώ, ο Μαρτίνς είναι εδώ. Και αμφότεροι επιθυμούν την παραμονή στο λιμάνι. Ο Χασάν του εαυτού του και ο Μαρτίνς του ποδοσφαιριστή του. Αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά και λιγάκι πιο εύκολα. Η Μπράγκα δεν φέρεται να αξιώνει το ίδιο, μεγάλο ποσό, το οποίο ζητούσε πέρυσι. Ο Χασάν πείθει με τις εμφανίσεις του και ο Μαρτίνς, έχει, φυσικά, τους δικούς του λόγους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θωρεί ότι ο Χασάν, με τον Ελ Αραμπί, μπορούν του χρόνου να συνθέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο στην επίθεση, με τους ποδοσφαιριστές να πλαισιώνουν ο ένας τον άλλο, αλλά και να παίζουν μαζί, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, σε ένα 4-4-2. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Μαρτίνς αναμένεται να επιμείνει για την παραμονή του Χασάν, στον Ολυμπιακό και η Διοίκηση του Θρύλου να κινήσει τις διαδικασίες, για να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα του προπονητή της ομάδας. Αναμένουμε εξελίξεις, λοιπόν.

Διαβάστε επίσης