Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... γλεντάει ΟΛΗ η Ευρώπη!

Τους... γλεντάει ΟΛΗ η Ευρώπη!
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 - 16:12

Ρεζίλι, για ακόμη μία φορά, γίνεται στην Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ. Αφορμή, αυτή τη φορά, δεν είναι ο Μίσιτς, αλλά… άλλος ποδοσφαιριστής. Ο Γουίλσον Εντουάρντο. Γνωστό το όνομά του, «παίζει» εδώ και μέρες στο ρεπορτάζ του Θρύλου, ως ένας πιθανός στόχος για τα άκρα. Αλλά όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του βορρά φέρεται να είναι… ανταγωνιστής του Ολυμπιακού, σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση.

Ο ανταγωνισμός, βέβαια, είναι σχετικό πράγμα. Αλλιώς τον αντιλαμβάνεται ο ένας, αλλιώς ο άλλος. Στον ΠΑΟΚ, ας πούμε, θεωρούν ότι με… 3 πρωταθλήματα, είναι ανταγωνιστές, σε μέγεθος, του Ολυμπιακού, με 45!

Όπως και να ‘χει, το μέγεθος των δύο ομάδων, αποτύπωσε σήμερα η πορτογαλική O’ Jogo, «γλεντώντας», άθελά της, τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο Γουίλσον ζητά 1 εκ. ευρώ συμβόλαιο. Ποιο είναι το… γλέντι; Οι Πορτογάλοι λένε ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει τόσο μεγάλο συμβόλαιο στον Γουίλσον και ο ότι ο ΠΑΟΚ… δεν μπορεί!

«Ο Γουίλσον ζητά ένα εκατομμύριο τον χρόνο. Ο ένας δεν θέλει να το δώσει, ο άλλος δεν μπορεί», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Γουίλσον Εντουάρντο ζητά μισθό περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο, μια επιθυμία μέχρι τώρα καμία ομάδα δεν θέλει να ικανοποιήσει, ούτε και οι δύο ελληνικές οι οποίες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει τόσα πολλά για τον παίκτη, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι ικανός να φτάσει σε αυτό το επίπεδο», υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα. Καταδεικνύει, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, το πως «παίζει μπάλα» ο ένας και ο άλλος, στη μεταγραφική αγορά…

Διαβάστε επίσης