Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάφα του πανικόβλητου Μπέου!

Γκάφα του πανικόβλητου Μπέου!
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 - 19:46

Η ξεφτίλα που βιώνουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη καθημερινά, για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την πολυϊδιοκτησία, είναι τεράστια. Τόσο μεγάλη, που και οι λοιποί... συγγενείς τρέχουν να καλυφθούν. Και, μάλιστα, πανικόβλητοι!

Την Κυριακή (9/5), λοιπόν, εμφανίστηκε... δια μαγείας ένας κύριος, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών του Βόλου. Θέλει, λέει, να βγάλει από την τσέπη του δύο εκατομμύρια δολάρια, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της θεσσαλικής ΠΑΕ. Υποσχέσθηκε, μάλιστα, να την... βγάλει και στην Ευρώπη. Ο Τζον Τσιπανίτης είναι ο άνθρωπος αυτός, που... ξαφνικά «τρελάθηκε» με τον Βόλο.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο... ενδιαφερόμενος; Δεν χρειάζονται πολλές πληροφορίες... Μόνο η φιλική σχέση του με τον Αχιλλέα Μπέο είναι αρκετό! Ο ομογενής, μάλιστα, δεν κρύβει την εν λόγω φιλία, ενώ φέρεται να έχει συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Βόλου και επαγγελματικά, στις ΗΠΑ.

Ο Τζον Τσιπανίδης, μάλιστα, είχε κάνει την εμφάνισή του και στο παρελθόν, στα τοπικά ΜΜΕ. Για την ακρίβεια, το 2011, όταν ο Μπέος ήθελε να απεμπλακεί από τον Ολυμπιακό Βόλου!

Μήπως ο Μπέος... ψάχνεται για να μην πάθει τα ίδια με την Ξάνθη; Μήπως είναι... τυχαία η (επαν)εμφάνιση του Τσιπανίδη; Ή μήπως είναι τυχαίο, ότι ο Τσιπανίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του σε εκπομπή τηλεοπτικού θεσσαλικού σταθμού, ενώ βρίσκεται στο Καράκας της Βενεζουέλας;

Φοβερά πράγματα! Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε επίσης