Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο Γραμμένος «τρέμει» Περέιρα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο Γραμμένος «τρέμει» Περέιρα...
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 - 22:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξεκινάμε με ένα δεδομένο. Αν οι πίνακες βγουν από την τωρινή ΚΕΔ, των Περέιρα, Μάριν και ενώ η UEFA έχει δεσμευτεί ότι θα γίνουν αλλαγές, θα είναι παράνομοι. Η... κομπανία των Ελλήνων και ξένων της ΚΕΔ – ο δεύτερος λόγος που θα είναι παράνομοι - θέλουν να τους βγάλουν, ακόμη και πριν από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, για να... αποκατασταθούν οι ρέφερι και οι βοηθοί της «εξυγίανσης».

Βέβαια, αυτός δεν είναι ο λόγος που, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γραμμένος δεν θέλει να βγουν πίνακες διαιτητών και βοηθών τον επόμενο μήνα. «Τρέμει» να μην βγάλουν πριν από τη ΓΣ της ΕΠΟ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου, επειδή θεωρεί ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Επειδή την... έπαθε το 2018, πέρσι «φρόντισε» να σταματήσει τον Περέιρα που ήθελε να κάνει το ίδιο! Θυμίζουμε, τι είχε συμβεί στη ΓΣ της ΕΠΟ το καλοκαίρι του 2018, όταν τα... παράπονα έπεσαν «βροχή».

«Σκηνοθετήσατε την ταινία η σφαγή των διαιτητών!», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος τα έβαλε με τον Κουκουλάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης απειλούσε να μην ψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό, στην ΕΠΣ Αχαΐας (που επίσης έκανε παράπονα) είχε ξεσπάσει «εμφύλιος», όπου είχαμε και παραιτήσεις στην Επιτροπή Διαιτησίας. «Εβραζε» και η ΕΠΣ Μεσσηνίας που ζήτησε ραντεβού με τον Περέιρα, όπως και η ΕΠΣ Ημαθίας που ζήτησε να δει Περέιρα, Γραμμένο.

Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές αντιδράσεις. Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ συναντήθηκε, λόγω των καρατομήσεων διαιτητών, με τους Γραμμένο και Τριτσώνη. Ακόμη, μεγάλη δυσαρέσκεια υπήρχε και σε άλλες ενώσεις της Κρήτης, όπως επίσης και στις ΕΠΣ Λακωνίας, Ηλείας και αυτά είναι κάποια παραδείγματα.

Πως λύθηκε το θέμα; Ο Περέιρα ήταν παρών στη ΓΣ του 2018 και διεμήνυσε ότι θα συναντηθεί με τις ενώσεις για να τις ακούσει. Ο Πορτογάλος είδε περίπου 15, όμως δεν άλλαξε κάτι ούτε στους πίνακες ούτε στη διαιτησία. Πάντως, όλα αυτά καταρρίπτουν τον μύθο ότι οι ενώσεις δεν ασχολούνται με τη διαιτησία. Το... διαφήμιζαν για να φαίνεται πετυχημένος ο Πορτογάλος!

Διαβάστε επίσης

Στο Top-10 των ταλέντων ο Λοβέρα!

Στο Top-10 των ταλέντων ο Λοβέρα!

Παγκόσμια διάκριση για τον άσο του Ολυμπιακού, που συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους δεύτερους επιθετικούς κάτω των 21 ετών...