Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάτσι: «Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό»

Λάτσι: «Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 11:29

Ο Καζίμ Λάτσι αγωνίζεται στη Γαλλία, με τη φανέλα της Αζαξιό, όπου κάνει το… αγροτικό του. Ο νεαρός ξεχωρίζει στη Ligue 2, κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας και μιλώντας στο Instagram live του Novasports, τόνισε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι όνειρό μου να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα που με μαγάλωσε, ήμουν από μικρό παιδί εκεί από τις ακαδημίες. Τότε γινόταν εξαιρετική δουλειά, βγήκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Για τον MVP της σεζόν για τους ερυθρόλευκους: «Ο Βαλμπουενά έκανε τη διαφορά, απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είναι ο Ελ Αραμπί και ο Τσιμίκας, αλλά ο Βαλμπουενά ξεχώρισε. Δεν περίμενε κανείς αυτά που έκανε ο Τσιμίκας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αγάπησε το πάθος του Κώστα».

Remaining Time-0:22

Fullscreen

Unmute

Για την ανανέωση Μαρτίνς: «Αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός έκανε καλά που έδωσε την ευκαιρία στον Μαρτίνς να συνεχίσει, άλλωστε η εικόνα της ομάδας μιλάει από μόνη της».

Τι έφταιγε που δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό: «Ερχόμενος από την ακαδημία είχα να ανταγωνιστώ παίκτες όπως ο Τσόρι, ο Καμπιάσο, ο Φορτούνης που έπαιζε αλλαγή τότε. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί 19 χρονών, κυρίως σωματικά, γιατί ακόμα και αν είναι έτοιμος ψυχολογικά, το σώμα του δεν είναι έτοιμο για τέτοιες προκλήσεις».

Για τον Τσιμίκα: «Δεν με εκπλήσσει η πορεία του και ότι τον ζητούν σύλλογοι από όλη την Ευρώπη. Αυτό περίμενα από τον Κώστα, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και δικαίως έχει φτάσει σε αυτό το σημείο».

Για τον Ντουρμισάι: «Πολύ καλά τελειώματα και δύναμη ο Ντουρμι. Σε αυτή την ηλικία δε βρίσκεις τέτοια χαρακτηριστικά, μακάρι να παίξουμε μαζί. Είναι πολύ πιο ώριμος από την ηλικία του, φάνηκε από τη δεύτερη εθνική και την Λαμία, αν και δε θέλω να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση (γέλια)».

Για το συμπαίκτη του Ούγκο Κάιπερς: «Είναι εξαίσιος ποδοσφαιριστ'ης και έκανε καταπληκτική χρονιά φέτος. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό, αν και θα προέρχεται από μεγάλη περίοδο αδράνειας, καθώς το πρωτάθλημα μας έχει τελειώσει».

Για την Αζαξιό: «Η ομάδα ήταν για άνοδο σταματήσαμε σε δύσκολη φάση για μας. Στον πρώτο μου χρόνο αποτύχαμε στα μπαράζ, στο δεύτερο σωθήκαμε και φέτος ήμασταν κοντά στην άνοδο. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να βγάζει παίκτες που μπορούν να σταθούν στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

Για το που βελτιώθηκε στην Γαλλία: «Βελτιώθηκα στο κομμάτι της τακτικής και της δύναμης, είναι δύο στοιχεία που προσπαθώ να βελτιώσω. Υπάρχει λόγος όταν σε αφήνει ο προπονητής στον πάγκο. Είναι καλό σημάδι για να εξελιχθεί ο ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει το ιταλικό πρωτάθλημα και θα ήθελα να παίξω στην Ιταλία».

Ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού: «Εύχομαι οι φίλοι του Ολυμπιακού, να συνεχίσουν να αγαπούν με πάθος την ομάδα και αυτή την αγνή αγάπη που έχουν. Ελπίζω να νιώσω αυτή την αγάπη στο Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης