Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Κλειδί η αίσθηση ασφάλειας!»

Μαρτίνς: «Κλειδί η αίσθηση ασφάλειας!»
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 16:18

Ο Θρύλος έχει μπει, με κάθε προφύλαξη και τηρώντας όλα τα μέτρα, ξανά στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται, προς το παρόν, χωρισμένοι σε γκρουπ και μιλώντας στην O’ Jogo, για το θέμα, ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

«Το κλειδί για την επιστροφή είναι το να δίνεις στους παίκτες σου αυτοπεποίθηση. Να αισθάνονται ασφάλεια και να μη νιώθουν φόβο. Να τους παρέχεις τις εγγυήσεις», εξήγησε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος έχει δουλέψει τα μέγιστα, προς αυτή την κατεύθυνση. Να αισθάνονται οι παίκτες άνετα να πατήσουν ξανά το χορτάρι και να προπονηθούν, δίχως να σκέφτονται διαρκώς την πανδημία και το τι μπορεί να προκύψει. Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και όλος ο Σύλλογος έχουν εργαστεί σκληρά, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν επιστρέψει με ασφάλεια, στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα

Η Superleague υπέβαλε αίτημα για ομαδικές προπονήσεις και τη Δευτέρα (18/5) θα κάνει τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση, ενώ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ παραδέχθηκε «είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κορεό; (video)

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κορεό; (video)

Ο Θρύλος, το Καραϊσκάκη, η Θύρα 7, οι οπαδοί συνολικά! Εκπληκτικό μείγμα, με υπέροχες εικόνες, εκφρασμένες στα πιο ωραία κορεό! Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;