Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει ο Λυσάνδρου από τη Λίγκα!

Τελειώνει ο Λυσάνδρου από τη Λίγκα!
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 16:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μηνά Λυσάνδρου από την προεδρία της Λίγκας. Στην σημερινή (12/05) τηλεδιάσκεψη άφησε να διαφανεί ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Πιο συγκεκριμένα, ο παράγοντας της ΑΕΚ ανέφερε: «Σε λίγες εβδομάδες λήγει η θητεία μου και θα χαρώ ο επόμενος πρόεδρος της Λίγκας να προσφέρει περισσότερα. Δεν βγάζω πικρία, ούτε είμαι απολογητικός».

Νωρίτερα, ενδιαφέρον για την προεδρία εκδήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Αρα, θα είναι υποψήφιος.

Ο Λυσάνδρου αποχωρεί με μια μεγάλη ήττα. Επί θητείας του, είναι η μοναδική φορά που η ΕΠΟ απέρριψε την εισήγηση για μη αφαίρεση βαθμών για μη αδειοδότηση! Όχι μόνο δεν αποχώρησε από το ΔΣ, δεν είπε ούτε κουβέντα.

Θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ με το μπλοκ του νότου; Πριν από καιρό το είχε διαψεύσει, όμως οι καιροί αλλάζουν!

Διαβάστε επίσης

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα

Η Superleague υπέβαλε αίτημα για ομαδικές προπονήσεις και τη Δευτέρα (18/5) θα κάνει τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση, ενώ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ παραδέχθηκε «είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κορεό; (video)

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κορεό; (video)

Ο Θρύλος, το Καραϊσκάκη, η Θύρα 7, οι οπαδοί συνολικά! Εκπληκτικό μείγμα, με υπέροχες εικόνες, εκφρασμένες στα πιο ωραία κορεό! Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;