Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 16:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί η σημερινή (12/05) της Λίγκας να έχει θέμα τα συμβόλαια των παικτών, όλα δείχνουν ότι κάθε ΠΑΕ θα διαπραγματευτεί χωριστά αν θα γίνει μείωση, όμως οι ομάδες δείχνουν ότι είναι έτοιμες για την επανεκκίνηση. Το είπε μέχρι και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος, αν και στις προηγούμενες τηλεδιασκέψεις έλεγε ότι πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα.

«Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και προπονούνται. Δεν πήραμε την απόφαση όταν έπρεπε να την πάρουμε», παραδέχθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Πάντως, πέρασε στην ιστορία ως ποδοσφαιρικός παράγοντας που δεν ήθελε να παιχθεί ποδόσφαιρο, κι αυτός στη γραμμή του ΠΑΟΚ, όμως τώρα οι δυο «σύμμαχοι» βλέπουν ότι δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες.

Επίσης, μετά από ερώτημα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Τάκη Αγραφιώτη, ο Λυσάνδρου είπε πως η διοργανώτρια υπέβαλε αίτημα στον Αυγενάκη για ομαδικές προπονήσεις. Ακόμη, ο Αγραφιώτης τόνισε: «Πρέπει να γίνει επανεκκίνηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είμαστε ενωμένοι με όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν. Να κάνει όλα τα τεστ η Λίγκα σε ένα αξιόπιστο εργαστήριο».

Τη Δευτέρα (18/05) η Superleague θα κάνει τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Αλλωστε, και η NOVA ζήτησε πλάνο.

Διαβάστε επίσης