Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφού είδε ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό...

Αφού είδε ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό...
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 - 15:01

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα και αφορούν σε μείωση κατά… 60% του συμβολαίου του Μαουρίτσιο, στον ΠΑΟΚ, για τη νέα σεζόν, παραπέμπουν σε… εικόνα διάλυσης, στον δικέφαλο του βορρά.

Προφανώς οι άνθρωποι του συλλόγου και δη ο Ιβάν Σαββίδης, αντιλαμβάνονται ότι όχι μόνο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο… ίδιο τους το παιχνίδι «εξυγίανσης», αλλά δεν φτάνει ένα «σύστημα» για να έρχεται το πρωτάθλημα, σε μία ομάδα κατώτερη των αντιπάλων της. Και δη του μεγαλύτερου Συλλόγου, στην Ελλάδα, του Ολυμπιακού, ο οποίος ανέκαθεν είχε την καλύτερη ομάδα στη χώρα και δεν χρειαζόταν… εξυγιάνσεις για να φτάσει τα 3. Πρωταθλήματα.

Μετά τον Βιεϊρίνια και ο Μαουρίτσιο νιώθει τον πέλεκυ της οικονομικής δυσκολίας στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να δείχνει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο. Εφόσον οι πληροφορίες αυτές στέκουν (δεν υπάρχει κάτι… επίσημο) και ο ποδοσφαιριστής, για τον οποίο άπαντες στον ΠΑΟΚ μιλούν με τα καλύτερα, δείχνει όντως αρνητικός, τότε αυτό αποτελεί ένα ακόμη βήμα αποδόμησης, μιας ομάδας, η οποία νικήθηκε στο… ίδιο της το παιχνίδι «εξυγίανσης»!

Το κατάφερε και αυτό ο Θρύλος…

Διαβάστε επίσης