Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύριε Σιμιτζόγλου, αυτά είναι απειλές; Είναι υποκίνηση σε βία; (photos)

Κύριε Σιμιτζόγλου, αυτά είναι απειλές; Είναι υποκίνηση σε βία; (photos)
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 - 14:59

Σκέφτεται… φωναχτά ο Κώστας Καραπαπάς. Αναρωτιέται, όπως αναρωτιέται και πολύς κόσμος, περί… απειλών και στοχοποίησης. Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες, για τα περί «στοχοποίησης» δημοσιογράφων, και τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει ο Εισαγγελέας, κ. Σιμιτζόγλου, σχετικά με τα θέματα αυτά.

Αναρωτιέται, λοιπόν και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Καραπαπάς, πως γίνεται οι θιγόμενοι και εκείνοι που καταγγέλλουν στοχοποιήσεις, να… αλληλοστοχοποιούνται! Να βάλλουν ο ένας κατά του άλλου. Αλλά και πως γίνεται άλλες υποθέσεις να… πηγαίνουν με την ταχεία, στην ΕΠΟ, για να επιβληθούν ποινές και άλλες να… περνάει καιρός. Όπως οι τηλεοπτικές απειλές του Μάκη Γκαγάτση, για τις οποίες… πέρασε καιρός, μέχρι να γίνει το οτιδήποτε.

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναρωτιέται, εάν για τις ανακοινώσεις της Original και της Θύρας 4, περί… ανεπιθύμητων και περί… κήρυξης πολέμου, θα υπάρξει, κάποια στιγμή, κάποια αντίδραση, ανάλογη με την ευαισθησία, η οποία επιδείχθηκε σε άλλες υποθέσεις…

Δείτε τις αναρτήσεις του, τη μία μετά την άλλη και κρίνετε…

Διαβάστε επίσης