Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φωνάζουν» δυνατά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά της ΕΠΟ

«Φωνάζουν» δυνατά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά της ΕΠΟ
Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 - 09:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα βλέπουν όλοι οι φίλαθλοι, όμως δεν καταλαβαίνουν ότι τους βλέπουν! Η ΕΠΟ συνεχίζει και προκαλεί σε κάθε ευκαιρία, νομίζοντας ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται. Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων έχει αντιληφθεί ότι για την απαράδεκτη ομοσπονδία άλλο είναι ο ΠΑΟΚ, άλλο ο Ολυμπιακός.

Από τη μια πλευρά, η εισήγηση της Σπανού στην Επιτροπή Δεοντολογίας, για το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος του 2015 και άλλων αγώνων, έγινε φέιγ βολάν για να κάνουν προπαγάνδα τα ΜΜΕ που έχουν άρωμα ΠΑΟΚ. Μια εισήγηση που οι κατηγορούμενοι την έμαθαν από την προπαγάνδα, αν και είναι μια απλή εισήγηση και έχει τεράστια διαφορά από την απόφαση! Όμως, κανείς δεν ασχολήθηκε πως διέρρευσαν έγγραφα, τα οποία έπρεπε να είναι απόρρητα για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Κι όμως, είναι θέμα που αφορά την ΕΠΟ. Γιατί δεν έκανε έρευνα; Εύκολο να τα ρίχνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, να ξέρουν ότι δεν πείθουν!

Επιπλέον ο ΠΑΟΚ διαδίδει ότι εξαιτίας της εισήγησης θα προσφύγει στο CAS. Ξεπερνάμε ότι δεν έχει δικαίωμα και ότι η υπόθεση έχει ήδη κριθεί στη Λοζάνη, καθώς για να κάνει ο ΠΑΟΚ καταγγελία στο CAS χρειάζεται επίσημο έγγραφο. Δεν μπορεί να πάει με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της προπαγάνδας που έχουν και σχέση μαζί του.

Από την άλλη πλευρά, ο φάκελος της προσφυγής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο CAS είναι ...κρατικό μυστικό και αποφάσισαν να μην τον δώσουν στον Ολυμπιακό, αν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει για την ίδια υπόθεση! Αν ο ΠΑΟΚ υποβάλει το ίδιο αίτημα, αν δηλαδή ζητήσει την προσφυγή του Ολυμπιακού εναντίον του, η ομοσπονδία θα κρατήσει την ίδια στάση; Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε!

Νομίζουμε πως «βγάζουν μάτια» τα δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Διαβάστε επίσης