Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί «ψηφίζει» Θρύλο, γιατί…

Ο Ελ Αραμπί «ψηφίζει» Θρύλο, γιατί…
Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 - 20:28

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, με ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων, από το εξωτερικό, το οποίο έχει φτάσει στα χέρια του, ο Μαροκινός αρχι-σκόρερ του Ολυμπιακού, απαντά με τον ίδιο τρόπο: Μένει εδώ.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ούτε… μας το υποσχέθηκε ο Ελ Αραμπί έχουμε, ούτε τίποτα.Οι προθέσεις του, ωστόσο, είναι δεδομένες και σαφείς: Θέλει να δώσει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό. Εδώ διέπρεψε. Έκανε (και θα συνεχίσει να κάνει, ελπίζει και ελπίζουμε) μία τρομερή σεζόν. Πιστεύει ότι έχει και άλλα να δώσει, ότι έχει πολύ περισσότερα γκολ να βάλει και διατηρεί τις φιλοδοξίες του ψηλά, για την παραμονή του στον Πειραιά.

Εσχάτως «έπαιξε» έντονα ένα σενάριο που ήθελε την Τζένοα να τον προσεγγίζει και να προσπαθεί να τον «ψήσει». Ο Ελ Αραμπί έδειξε σαφώς ότι δίνει προτεραιότητα στην παραμονή του εδώ. Στον Ολυμπιακό. Είναι βασικός, παίζει Ευρώπη και έχει τη δυνατότητα να βρεθεί ξανά στο Champions League, όπου και φέτος τις έβαλε τις γκολάρες του, σκοράρει ακατάπαυστα, η ομάδα δουλεύει εξαιρετικά με εκείνον στην κορυφή της επίθεσης και πάει λέγοντας.

Ο Μαρτίνς του έχει ξεκαθαρίσει ότι τον θέλει. Εκείνος ότι θέλει τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι και η βάση. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι θέμα αποχώρησης του Ελ Αραμπί, ενόψει της επόμενης σεζόν, δεν υπάρχει. Και δεν φαίνεται πιθανό να υπάρξει στο άμεσο μέλλον. Όσο και αν κρατάμε πισινή, για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, στη μετά κορονοϊού εποχή…

Διαβάστε επίσης