Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό ο Μαρτίνς ξέχασε τον… κανόνα του! (video)

Γι’ αυτό ο Μαρτίνς ξέχασε τον… κανόνα του! (video)
Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 - 21:54

Όσοι γνωρίζουν έστω και ελάχιστα τον Πέδρο Μαρτίνς, του αναγνωρίζουν πολλά θετικά στοιχεία. Ένα εξ αυτών είναι η δικαιοσύνη, αλλά και οι ίσες αποστάσεις, τις οποίες τηρεί, προς τους ποδοσφαιριστές του. Δεν γίνεται… κολλητός, με κανέναν, δεν «ρίχνει» κανέναν και όποιος αξίζει να φέρει φανέλα βασικού, απολαμβάνει αυτό το προνόμιο. Το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη ευθύνη, άλλωστε.

Κάτι που επίσης δεν κάνει ο Μαρτίνς, είναι να μιλά για έναν παίκτη. Να κρίνει κάποιον ατομικά. Είτε είναι μετά από αγώνα, είτε είναι σε ετεροχρονισμένες, σε σχέση με κάποιο ματς, συνεντεύξεις του, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν συνηθίζει να μιλά για έναν παίκτη μόνο.

Πως, λοιπόν, έσπασε αυτό του τον… κανόνα, στη σημερινή συνέντευξη, στην πορτογαλική εφημερίδα zerozero και μίλησε για τον Ζοζέ Σα; Πως… ξέχασε την… οδηγία, την οποία ο ίδιος δίνει στον… εαυτό του και στάθηκε στην απόδοση του παικταρά Πορτογάλου πορτιέρε, ο οποίος, πραγματικά, όπως είπε ο κόουτς, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο, για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού;

Αυτός είναι ο λόγος…

Διαβάστε επίσης