Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκιλιέρμε: Πλησιάζει η ώρα ανανέωσης

Γκιλιέρμε: Πλησιάζει η ώρα ανανέωσης
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 11:15

«Ακρογωνιαίος λίθος» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, δεν είναι μόνο ο Ζοζέ Σα, φυσικά, όπως τον ονόμασε ο ίδιος ο προπονητής του, τις προηγούμενες ημέρες. Ένα άλλο, μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, είναι ο Γκιλιέρμε. Έχουμε τονίσει στο παρελθόν ότι πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να δέσει εδώ τον Βραζιλιάνο παικταρά και να τον κρατήσει και μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Και αυτό αναμένεται να γίνει. Και μάλιστα σύντομα.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν ξανά στο τραπέζι, το αμέσως προσεχές διάστημα, ώστε να συζητηθούν οι όροι με τους οποίους ο Γκιλιέρμε μπορεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του συμβολαίου του. Ο Γκιλιέρμε έχει εκφράσει στο παρελθόν την πρόθεσή του να επιστρέψει, κάποια στιγμή, στη Βραζιλιά και όχι απλώς για να κλείσει την καριέρα τουλ, αλλά για να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γυρνούσε την πλάτη του σε ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τώρα. Ο Γκιλιέρμε έχει μπροστά του αρκετά χρόνια, μέχρι να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, άλλωστε.

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι να διατηρήσει τον κορμό του. Παίκτες όπως ο Γκιλιέρμε ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι λογικό ο Μαρτίνς να θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τις «κολώνες» του.

Διαβάστε επίσης