Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη ομαδική προπόνηση στο Ρέντη!

Πρώτη ομαδική προπόνηση στο Ρέντη!
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 13:08

Ο Θρύλος άρχισε ξανά ομαδικές προπονήσεις! Σε αντίθεση με τους… καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι το μόνο που ονειρεύονταν ήταν να μπει παύλα και να… πάνε σπίτια τους, ο Θρύλος πρέσβευε πάντοτε το να βρεθεί μία βιώσιμη λύση, ώστε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να γίνουν οι αγώνες που απομένουν. Να δει ξανά το κοινό μπαλίτσα και οι φίλαθλοι τις αγαπημένες τους ομάδες να παίζουν ξανά! Προχωράμε, προς αυτή την κατεύθυνση! Και σήμερα, Δευτέρα 18/5, έγινε ακόμη ένα βήμα, προς τη νέα εποχή. Την εποχή της επανέναρξης του ποδοσφαίρου, στην εποχή του κορονοϊού.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, βρέθηκαν στο Ρέντη και άρχισαν να δουλεύουν ξανά, σε ομαδικές προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Από πολύ νωρίς μάλιστα αφού οι υψηλές θερμοκρασίες των ημερών δεν επιτρέπουν προπονήσεις μέσα στην ημέρα, αλλά καλύτερη νωρίς το πρωί ή αργά το απογευματάκι. Το βάρος, πλέον, πέφτει στην τακτική και ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς, με τους ποδοσφαιριστές του, άρχισαν να δουλεύουν διαφορετικά, από ότι δούλευαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στον Θρύλο αναμένουν, πλέον, τα νέα από την τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, για το πότε θα αρχίσουν τα play offs και με ποιον τρόπο αυτά θα διεξαχθούν. Μόνο και μόνο το ότι συζητάμε πάλι για μπάλα, είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση!

Διαβάστε επίσης