Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε να κρυφτούν για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης… δεν ξέρουν

Ούτε να κρυφτούν για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης… δεν ξέρουν
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 14:45

Τέτοιος πανικός δεν ξανάγινε μετά την καταδίκη για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Μπορεί πριν από δέκα μέρες ο ανιψιός του Σαββίδη, Γιάννης Καλπαζίδης, ο πιο γνωστός σερβιτόρος στην Ελλάδα να έβγαλε από το ΔΣ της Vialand τους Πανόπουλο, Συγγελίδη, Πιαλόγλου και Χαλαβαζή, για να δείξει (ντεμέκ) ότι δήθεν δεν υπάρχει σχέση πολυιδιοκτησίας και ότι η Vialand στην οποία ανήκει το Σαλέ είναι διαφορετική εταιρία, μπορεί η ΠΑΕ Ξάνθη να διέγραψε το Σαλέ από την ιστοσελίδα της, όμως δεν ισχύει το αντίθετο.

Όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS η ίδια η ιστοσελίδα του Σαλέ αναφέρει ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα Le Chalet είναι μέρος μιας «συνολικής εγκατάστασης που αποτελείται και από το γήπεδο XANTHI ARENA». Μάλιστα, τονίζεται ότι «το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ θεωρείται το καλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα πιο αξιόλογα στην Ευρώπη» καθώς «περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους χώρους οι οποίοι στεγάζονται σε ένα συνολικό εμβαδό κτισμάτων 790 τμ».

Συμπέρασμα: Πρόκειται για μια ακόμη επιβεβαίωση της πολυϊδιοκτησίας. Πάνω στον πανικό τους δηλώνουν ό,τι θέλουν. Ενώ η ΠΑΕ Ξάνθη δηλώνει πλέον με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το Σαλέ, το Σαλέ εμφανίζεται να δηλώνει ότι είναι μέρος μιας συνολικής εγκατάστασης που περιλαμβάνει και το αθλητικό κέντρο που ανήκει στην ΠΑΕ Ξάνθη. Το έγγραφο είναι από την ιστοσελίδα thrakisports.gr:

Διαβάστε επίσης