Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκαλιά το «αμαύρωσαν», χώρια... τρώνε τα μούτρα τους

Αγκαλιά το «αμαύρωσαν», χώρια... τρώνε τα μούτρα τους
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 17:06

Ο ΠΑΟΚ προτίμησε να… τηρήσει αποστάσεις από το τι θα κάνει η Ξάνθη με τους βαθμούς που της έχουν αφαιρεθεί, αλλά και την προσπάθειά της στα play out. Ψήφισαν… «παρών» οι Θεσσαλονικείς, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, αφήνοντας ουσιαστικά την Ξάνθη στο… έλεος του Θεού.

Φυσικά, όταν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις, οι οποίες έχουν επιβεβαιώσει… «εγκλήματα» κατά του ποδοσφαίρου, τι να συζητάμε. Ποιον να πρωτοσώσει και ο Θεός… Μία κίνηση που αφενός δείχνει την πρόθεση του ΠΑΟΚ να προστατεύσει ΜΟΝΟ τον εαυτό του και αφετέρου να μας πείσει ότι… δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία…

Υπάρχει και ηθικό δίδαγμα, από όλη αυτή την ιστορία. «Μπλέκεις» με τον ΠΑΟΚ; Κάνεις ένα… γερό βήμα προς τη… διάλυση και την… καταστροφή. Το ένιωσε καλά στο… πετσί της η Ξάνθη. Έχασε την εικόνα της, ως μία αξιόλογη ομάδα του πρωταθλήματος και ΟΛΗ η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη την ταύτισε με το «άρμα» του ΠΑΟΚ… Και όχι μόνο αυτό. Το ηθικό κομμάτι και η εικόνα είναι το… λιγότερο. Έχασε βαθμούς, παλεύει να μείνει στην κατηγορία και ο ΠΑΟΚ… «παρών». Αλλά με αποστάσεις, εννοείται, γιατί «ποιος είστε κύριε; Δεν σας ξέρουμε. Εμείς μόνο τις… εγκαταστάσεις σας έχουμε»

Όσο για το «λευκό» του Παναιτωλικού, ο οποίος θεωρητικά έχει… συμφέρον, τι να πει κανείς… Μιλάει από μόνο του, για το τι συμβαίνει στα χρόνια της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ήττα του ΠΑΟΚ στο CAS

Μεγάλη ήττα του ΠΑΟΚ στο CAS

Πάλι στον... ύπνο πιάστηκε το νομικό επιτελείο του καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης αποφάσισε η προσφυγή του να συνεκδικαστεί με αυτή του Ολυμπιακού...