Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεγάλη ήττα του ΠΑΟΚ στο CAS

Μεγάλη ήττα του ΠΑΟΚ στο CAS
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 17:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Ένα ακόμη... χτύπημα αποτελεί το γεγονός ότι το CAS ειδοποίησε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ότι θα συνεκδικαστούν οι δυο προσφυγές τους για την πολυϊδιοκτησία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Ξάνθη, επειδή είναι για την ίδια υπόθεση. Ο Ολυμπιακός ζητεί τον υποβιβασμό του, να μην ισχύσει η ν-τροπολογία και ο ΠΑΟΚ να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο ΠΑΟΚ ξεκινά με δυο ήττες στο CAS. Η πρώτη επειδή αυτοί έκαναν προπαγάνδα ότι θα προσφύγουν, όμως τους πρόλαβε ο Ολυμπιακός και ουσιαστικά τους... έσυρε και η δεύτερη έχει σχέση με τις τάσεις... φυγής, όταν βλέπουν τον Ολυμπιακό. Το νομικό του επιτελείο που προέβλεπε ότι οι υποθέσεις θα εκδικαστούν χωριστά, ειδικότερα ο Μπαλτάκος, πάλι πιάστηκε στον ύπνο!

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ, μετά την ΕΕΑ «ναυάγησε» τόσο στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Επίσης, δεν κατάφερε να μπλοκάρει την επιβολή ποινών, μέσω του ΣτΕ και του Διοικητικού Εφετείου.

Για αυτό ο ΠΑΟΚ δεν θέλει απέναντί του τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στοιχεία για την υπόθεση και τα αναδεικνύουν, απέναντι στον ΠΑΟΚ που λέει ότι δεν υπάρχουν κανονισμοί για να τιμωρηθεί.

Διαβάστε επίσης