Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιάνει» Λιμάνι το «καρυδάτο» 45ο! (video)

«Πιάνει» Λιμάνι το «καρυδάτο» 45ο! (video)
Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 - 00:02

Με ομόφωνη απόφαση, στη σημερινή (18/5) τηλεδιάσκεψη της Superleague αποφασίστηκε η επανεκκίνηση των πλέι οφ το διάστημα 6-7/6 και η ολοκλήρωσή τους στις 19/7. Με τον Ολυμπιακό να περιμένει, πλέον, την επανέναρξη, για να πανηγυρίσει το 45ο και πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία του!

Και φέτος, η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι, χωρίς αμφιβολία, μία. Του Πέδρο Μαρτίνς! Με τους Πειραιώτες να το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Και, φυσικά, κάθε φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με μπάλα! Όχι με... εξυγίανση!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν... μάσησαν ούτε από... εξυγίανση. Για αυτό και κόντρα σε όλους και σε όλα, βρίσκονται αήττητοι (20 νίκες, έξι ισοπαλίες) στην κορυφή του πρωταθλήματος! Και, μάλιστα, με +14 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Η ομαδάρα του Πειραιά, μάλιστα, διαθέτει την καλύτερη επίθεση (53 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (εννιά γκολ) στην Superleague 1. Ξεκάθαρα ανώτερη, σε κάθε επίπεδο!

Η αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, ξεκίνησε. Η στιγμή που κάθε ΓΑΥΡΟΣ περιμένει. Να δει ξανά τον Θρύλο, την... καψούρα του! Και σε λίγο καιρό, να τον δει ξανά στο «θρόνο» του. Στην κορυφή της χώρας μας! Εκεί, όπου αξίζει να βρίσκεται...

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα γκολ που σκόραρε ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα! Μέχρι τώρα...

Διαβάστε επίσης

Καραδοκεί για Μπενσαρκί

Καραδοκεί για Μπενσαρκί

Δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να τον πάρει από τη Ζάμαλεκ, αλλά ο Μαροκινός είναι πάντα στο «κάδρο».