Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις στην UEFA για… φόρο πολυτελείας!

Σκέψεις στην UEFA για… φόρο πολυτελείας!
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 10:19

Ενδιαφέρουσες σκέψεις κάνει η UEFA, σχετικά με το αύριο του ποδοσφαίρου. Με τον Αλεκσάντερ Τσέφεριν να τονίζει, σε δηλώσεις του, ότι η Ομοσπονδία χάνει εκατομμύρια, λόγω κορονοϊού και ότι εξετάζει την πιθανότητα επιβολής ενός είδους… φόρου πολυτελείας, στις ομάδες.

«Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες και τόσα πολλά θέματα ημερολογίου. Τόσα εκατομμύρια και εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, που θα χάσουμε. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τη νύχτα. Θα ήσουν ανεύθυνος αν μπορούσες να κοιμηθείς αμέσως. Η κατάσταση για την UEFA δεν είναι τόσο ανησυχητική, δεν βρισκόμαστε σε επικίνδυνη κατάσταση, αλλά εξακολουθούμε να νοιαζόμαστε για τους συλλόγους και τα πρωταθλήματα και τους ενδιαφερόμενους, οπότε είναι πολλή δουλειά», ανέφερε αρχικά.

«Εάν δεν ακολουθούν τους κανόνες, θα τιμωρούνται πάντα, αλλά φυσικά σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τους κανονισμούς μας. Αυτό δεν θα συμβεί πολύ σύντομα, αλλά σκεφτόμαστε να βελτιώσουμε το FFP, να το εκσυγχρονίσουμε και να κάνουμε κάτι περισσότερο για την ανταγωνιστική ισορροπία. Εξετάζουμε επίσης κάποιο είδος «φόρου πολυτελείας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της UEFA.

Διαβάστε επίσης

Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες…

Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες…

Ο Ερνάνι Γκόμες είναι ο διατροφολόγος του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες. Εκείνος που φροντίζει καθημερινά τους παίκτες του Θρύλου.