Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

CAS: Συνεχίζει το... κλάμα και τα παιχνιδάκια ο ΠΑΟΚ

CAS: Συνεχίζει το... κλάμα και τα παιχνιδάκια ο ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 18:18
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στον ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται από την τακτική τους, δεν έχουν καταλάβει ότι το CAS δεν είναι ελληνικό δικαστήριο και συνεχίζουν το θέατρο του παραλόγου. Νομίζουν ότι όλα εξαρτώνται από την προπαγάνδα τους και συνεχίζουν την τακτική... «άρες μάρες κοιυκουνάρες». Χώρια που κάνουν σα να μην έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για την πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη, δηλαδή έχουν κριθεί ένοχοι με τελεσίδικη απόφαση, όμως δεν ξέρουν πως με το να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν ότι είναι ο εφιάλτης τους.

Το σημερινό (20/05) αφήγημα του ΠΑΟΚ είναι ότι τάχα το CAS δεν έδωσε στον Ολυμπιακό τα έγγραφα της προσφυγής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μιλάμε ότι το... τερμάτισαν! Επειδή αποφάσισε συνεκδίκαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης είναι υποχρεωμένο να κοινοποιήσει στον Ολυμπιακό την προσφυγή του ΠΑΟΚ.

Έτσι ξεφτιλίστηκε

Στον Ολυμπιακό τα χορήγησαν όλα, εκτός από το υπόμνημα του ΠΑΟΚ, το οποίο, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανταλλαγής εγγράφων, θα το στείλουν σε δέκα μέρες. Μάλιστα, από αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίστηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς στον Ολυμπιακό έδωσαν και τις δέκα επιστολές του ΠΑΟΚ, με τις οποίες διαμαρτύρονται για τη συνεκδίκαση των υποθέσεων! Όμως, κι εδώ είναι στον κόσμο τους επειδή, παρά την απόφαση για συνεκδίκαση έχουν κολλήσει και λένε ότι ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί!

TAGS

Διαβάστε επίσης

Θρύλος εναντίον... Θρύλου!

Θρύλος εναντίον... Θρύλου!

Μύρισε, για τα καλά, ποδόσφαιρο στο Ρέντη, με τα οικογενειακά διπλά να μπαίνουν ξανά στη ζωή των «ερυθρολεύκων»...