Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τρία «ναυάγια» για την ΕΠΟ...

Τρία «ναυάγια» για την ΕΠΟ...
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 22:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη έμαθε η ΕΠΟ ότι η Κυβέρνηση είχε πάρει το «πράσινο φως» των FIFA, UEFA για να γίνουν οι εκλογές της το φθινόπωρο αντί για τον Ιούλιο. Μια απόδειξη ότι πλέον τους παράγοντες της ομοσπονδίας δεν τους παίρνουν σοβαρά ούτε η FIFA και η UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπερκείμενες αρχές έφτασαν πολλές φορές κοντά στο ενδεχόμενο να επιβάλλουν διοικούσα επιτροπή. Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, ξέρουν ότι αν δεν υπήρχε το «σύστημα» της... εξυγίανσης, αλλά και οι Κοντονής, Βασιλειάδης θα είχε καταπέσει και η διοίκηση του Γραμμένου.

Η ΕΠΟ αποτελεί απόδειξη ότι η... εξυγίανση βλάπτει σοβαρά το ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ δείχνει διαλυμένη και ακατάλληλη μετά από τριπλό ...ναυάγιο:

1) Η ΕΠΟ είναι διαλυμένη λόγω του «εμφυλίου» πολέμου εταξύ των μπλοκ του βορρά και του νότου, «εμφύλιος» που καλά κρατεί και μάλιστα από την αρχή της εκλογής της παρούσας διοίκησης, από τον Αύγουστο του 2017. Οι παράγοντές της ενώνονται μόνο για τις καρέκλες τους. Σα να μην έφτανε ο «εμφύλιος», τους τελευταίους μήνες εμφανίστηκε και η προεδρολογία!

2) Το οικονομικό πρόβλημα της ΕΠΟ. Μέχρι και τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρίσκεται στα όρια του οικονομικού κραχ, μετά το «πάρτι», όπως χαρακτηρίστηκε, των προσλήψεων και των αμοιβών-μαμούθ.

3) Αναζητείται το αυτοδιοίκητο. Επί Κοντονή και Βασιλειάδη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, η ΕΠΟ είναι αυτή που το απεμπόλησε. Για παράδειγμα, ο Κοντονής όριζε μέχρι και διαιτητές, ο Βασιλειάδης έκανε μέχρι και την αναδιάρθρωση, με τη δημιουργία της Superleague 2 και την ίδια στιγμή η ΕΠΟ απουσίαζε από όλα τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, σε μια ΓΣ της ΕΠΟ πρόεδρος ΕΠΣ αναρωτήθηκε αν επικεφαλής της ομοσπονδίας ήταν ο Γραμμένος ή ο Βασιλειάδης!

Διαβάστε επίσης