Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλουλού… ο μεγαλύτερος (videos)

Καλουλού… ο μεγαλύτερος (videos)
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 - 10:42

Ακόμη μία εξαιρετική (κατά τα φαινόμενα) περίπτωση, ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία, εξετάζει ο Ολυμπιακός για την κάλυψη της δεξιάς πλευράς της άμυνας του, σε περίπτωση κατά την οποία η υπόθεση ανανέωσης του Ομάρ δεν έχει το επιθυμητό τέλος. Και να το έχει, βέβαια, δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον για τον Ζεντεόν Καλουλού της Αζαξιό, δεν μπορεί να προχωρήσει!

Ο Καλουλού είναι 22 ετών, πολύ νεαρός δηλαδή και με μεγάλη προοπτική! Αναδείχθηκε κορυφαίος ακραίος αμυντικός της Ligue 2 και… ξεχειλίζει από ταλέντο. Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος, ο οποίος παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή. Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τον Πιέρ Καλουλού, ο οποίος ανήκει στη Λυόν και για τον οποίο επίσης βγαίνει ενδιαφέρον, από το λιμάνι. Ο Ζεντεόν Καλουλού είναι ο μεγάλος αδελφός του! Παίκτης με μεγάλη προοπτική, όπως αρέσει στον Ολυμπιακό να αγοράζει, από τη Γαλλία και να τους «χτίζει» στο Ρέντη!

Φέτος ο Καλουλού έπαιξε 20 ματς στη σεζόν, βάζοντας 1 γκολ και έχοντας 1 ασίστ. Είναι γρήγορος, τεχνίτης και παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο φαίνεται στο γήπεδο!

Δείτε τον σε δράση!

Διαβάστε επίσης