Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να τον ξεχάσουν; Όχι δα! (video)

Να τον ξεχάσουν; Όχι δα! (video)
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 - 17:02

Στο ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά και της Λάτσιο, για τον Κώστα Τσιμίκα, στρέφονται καθημερινά τα σενάρια από την Ιταλία! Στη γειτονική χώρα τα ρεπορτάζ για τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού, δίνουν και παίρνουν και κάθε μέρα που περνάει, οι γείτονες δίνουν και μία νέα διάσταση στο θέμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, οι «παρτενοπέι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του «φίλου του Κώστα Μανωλά».

Η περίπτωση του Τσιμίκα χαρακτηρίζεται, από την τεράστια ιταλική εφημερίδα, ως «ακριβή» και «δύσκολη», με αποτέλεσμα οι Ναπολιτάνοι να εξετάζουν και την περίπτωση του Πολωνού Κάρμποβνικ από τη Λέγκια Βαρσοβίας που αποτελεί μια πιο συμφέρουσα, οικονομικά, επιλογή.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσιμίκας φαίνεται πως παραμένει στο στόχαστρο και της Λάτσιο. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο παίκτης του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ως η πρέπουσα λύση, για τον Σιμόνε Ιντσάγκι και το αριστερό άκρο της άμυνας των Ρωμαίων.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Λάτσιο δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη «μάχη» για να πάρει τον παίκτη, παλεύοντας μέχρι τέλους με τη Νάπολι.

Διαβάστε επίσης

Η σούπερ αποτυχία των «συμμάχων»

Η σούπερ αποτυχία των «συμμάχων»

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η πρόταση για επιστροφή στην Κεντρική Διαχείρισή τους, αποτελούν σφραγίδα καταστροφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο...