Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σούπερ αποτυχία των «συμμάχων»

Η σούπερ αποτυχία των «συμμάχων»
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 - 17:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το 2015, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενώθηκαν για να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό, σε ένα σχέδιο υποδούλωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου στα συμφέροντά τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το καταστρέψουν, αν και μας έλεγαν ότι έψαχναν τις Κυριακές τους.

Απόδειξη, για τη ζημιά που έπαθε το προϊόν, είναι ότι τηλεοπτικά δικαιώματα ομάδων της Λίγκας έμειναν στα... αζήτητα. Μπορεί, προσωρινά, τη λύση να έδωσε η ΕΡΤ, όμως απλά ο κίνδυνος πήρε παράταση και για να προλάβουν τα χειρότερα οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βάζουν... πλάτη για την Κεντρική Διαχείριση. Η πλάκα είναι ότι «άστεγοι», αν δεν περάσει το σχέδιο, καθώς για να περάσει πρέπει να βρουν πρόταση, κινδυνεύουν να μείνουν ομάδες όπως οι Ατρόμητος, Λαμία και Παναιτωλικός που είχαν σηκώσει... σημαία «εξυγίανσης» αλλά και ομάδες όπως η Ξάνθη που καταδικάστηκε τελεσίδικα για πολυϊδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ και ο Βόλος, που έχει έξι δανεικούς του ΠΑΟΚ και διερμηνέα τον Μπέο.

Η πρόταση για Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους είναι η ύστατη ελπίδα τους. Για να φτάσουν εκεί, χρειάστηκε να βρουν «άγονη γη» άλλα σχέδια. Πιο συγκεκριμένα, το PAOK TV που... έσβησε, οι εξαγγελίες για ΑΕΚ TV και PAO TV αλλά και η ΛΙΓΚΑ TV είναι αυτά που πήγαν στα ...σκουπίδια.

Για να γελάσουμε περισσότερο, υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ, του περασμένου Φεβρουαρίου, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήθελαν δικό τους ...Νetflix (σ.σ. χα, χα, χα!), ευελπιστώντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ΠΑΕ της Superleague.

Πάντα, σύμφωνα με όσα διέδιδαν τότε, το πρότζεκτ ήταν εξαιρετικά φιλόδοξο και κάποιοι που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις έκαναν λόγο για το «πλέον πρωτοποριακό τηλεοπτικό εγχείρημα στην Ελλάδα», δηλαδή είχαν μεγάλη πλάκα!

Ακόμη, το... τερμάτισαν περισσότερο, καθώς διαβεβαίωναν ότι η ΛΙΓΚΑ TV θα είχε τόσες εφαρμογές που θα ανάγκαζε και τη Nova να συνεργαστεί μαζί της. Δηλαδή, γελούσαν (και γελάνε) μέχρι και οι πέτρες.

Διαβάστε επίσης