Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βγάζουν» μάτια οι καταγγελίες του ΠΑΟΚ κατά της Εφέσεων, με Μ. Γκαγκάτση στο βάθος!

«Βγάζουν» μάτια οι καταγγελίες του ΠΑΟΚ κατά της Εφέσεων, με Μ. Γκαγκάτση στο βάθος!
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 17:03

Μα, υπάρχουν κάτι συμπτώσεις! Από τη μια ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου, θα καταγγείλει στον Άρειο Πάγο, όχι μόνο το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αλλά και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Φιλόπουλο. Από την άλλη η συγκεκριμένη επιτροπή έχει στο πινάκιό της για τις 10 Ιουνίου την έφεση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε με πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ για τις διχαστικές δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του αφεντικού του ότι «θα κοπεί η Ελλάδα στα δύο, το βράδυ που βγήκε η απόφαση της ΕΕΑ για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ «κυνηγά» αυτούς που βγάζουν αποφάσεις σε βάρος του. Το ίδιο έκανε με την ΕΕΑ, το ίδιο και με το Συμβούλιο της Επικρατείας, όταν (26/02), απέρριψε την αίτηση τους για έκδοση προσωρινής διαταγής, επικαλούμενος παράνομη σύνθεση της ΕΕΑ, προκειμένου να... παγώσουν οι διαδικασίες για την επιβολή ποινής για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Η καταγγελία του ΠΑΟΚ κατά των Φιλόπουλου, Βρυώνη, σύμφωνα με δήλωση του Μπαλτάκου, αναμένεται να φέρει την υπογραφή του Μάκη Γκαγκάτση καθώς εκτός από αντιπρόεδρος είναι και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, άρα έχει αρμοδιότητα να «τρέχει» αυτά τα θέματα, όμως έχει... φόντο τον ίδιο τον Μάκη Γκαγκάτση!

Πως θα «δικάσουν» οι Φιλόπουλος, Βρυώνης την έφεσή του για τις διχαστικές δηλώσεις; Δεν είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να ζητήσει την εξαίρεσή τους; Αν «δικάσουν» αυτοί τι ψυχολογία θα έχει με τη «δαμόκλειο σπάθη» της καταγγελίας του ΠΑΟΚ, αν αντικατασταθούν, τι ψυχολογία θα έχουν οι αντικαταστάτες τους, όταν ο ΠΑΟΚ θα έχει καταγγείλει συναδέλφους τους, τακτικούς δικαστές, στον Αρειο Πάγο;

Στις καταγγελίες του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δοθεί άλλη ερμηνεία. , Ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παραστεί στο CAS, επειδή κατέθεσε προσφυγή. Άλλο δικαστήριο η Εφέσεων, άλλο το CAS.

Με την καταγγελία του ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι διαχωρίζει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σε αρεστά και μη. Για παράδειγμα το άλλο μέλος, ο Νικόλαος Βόκας μειοψήφησε, όμως γιατί να έχει δίκιο η μειοψηφία και όχι η πλειοψηφία; Υπάρχει κάποιος κανονισμός ότι ο ΠΑΟΚ και ο Μάκης Γκαγκάτσης έχουν πάντα δίκιο;

Διαβάστε επίσης