Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βουίζει ο τόπος για Ονιεκούρου! (videos)

Βουίζει ο τόπος για Ονιεκούρου! (videos)
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 11:14

Το… προχωρούν το θέμα οι Τούρκοι. Και μάλιστα πολύ. Ποιο θέμα; Το θέμα Ονιεκούρου! Σύμφωνα με νεότερα από τη γειτονική χώρα, ο Νιγηριανός παικταράς της Μονακό, δανεικός στη Γαλατά, αποχωρεί! Και μάλιστα, πρώτος προορισμός του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, είναι ο Πειραιάς!

Οι… γείτονες, δε, παρουσιάζουν πολύ προχωρημένο το θέμα. Αναφέρουν ότι η Γαλατά δεν πρόκειται να καλύψει τη ρήτρα των 15 εκ. ευρώ, η οποία απαιτείται για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Μονακό. Από εκεί, ο Ολυμπιακός «χτυπάει» τον δανεισμό του για ένα χρόνο και κάνει δικό του τον παίκτη, για τη σεζόν 2020-21, δυναμώνοντας τρομερά την πτέρυγά του.

Η Μονακό δεν μπορεί να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της, αφού δεν είναι στα βασικά πλάνα και η οικονομική ζημιά στους Μονεγάσκους είναι μεγάλη. Είναι αναγκασμένοι, μάλιστα, να παραχωρήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές τους, λόγω κανονισμών της FIFA. Οι Τούρκοι κρατούν ένα μικρό παράθυρο, για επιστροφή του Ονιεκούρου στη Γαλατά, λόγω και της σχέσης «πατέρα-γιου», όπως την αποκαλούν, με τον Φατίχ Τερίμ.

Το αν και κατά πόσο τα σενάρια αυτά έχουν βάση, μένει να φανεί. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι αναζητά εξτρέμ.

Δείτε τον Ονιεκούρου σε δράση!

Διαβάστε επίσης

Ας κουλάρουμε λίγο…

Ας κουλάρουμε λίγο…

Έχουμε ομάδα, εν ενεργεία και έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια, νταμπλούχα και να κυνηγήσει το όνειρο μία σπουδαίες ευρωπαϊκής παρουσίας!