Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάιπερς και Βέλγοι για την μπούκα του οπλοφόρου!

Κάιπερς και Βέλγοι για την μπούκα του οπλοφόρου!
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 12:28

Δεν ξεχνιέται εύκολα η εικόνα… Δεν είναι εύκολο να μπει στην άκρη και να ξεχαστεί. Σε καμία περίπτωση… Ο πιστολέρο ιδιοκτήτης μιας ομάδας (ή σύμβουλος της διοίκησής της, εν πάση περιπτώσει, όπως θέλει ο καθένας τον λέει…) στο χορτάρι, να περιφέρεται, ανάμεσα σε παίκτες, διαιτητές, παράγοντες, αστυνομία, επισήμους του αγώνα, με το κουμπούρι να… γυαλίζει στο φως των προβολέων του γηπέδου…! Αξέχαστη εικόνα, πραγματικά.

Όπως και για εμάς, έτσι και για τους ανθρώπους στο εξωτερικό και εν προκειμένω τους Βέλγους… Στη συνέντευξη του Κάιπερς στο Sportmagazine.be, ο δημοσιογράφος δεν ήταν δυνατόν να μη ρωτήσει.. «Δεν είχες φοβηθεί με όλα αυτά τα περιστατικά βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο;», έκανε τον… πρόλογο και ήρθε και η συνέχεια… «Πριν από δύο χρόνια, η διοργάνωση είχε στιγματιστεί από ένα σημείο αναφοράς, όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα όπλο», ανέφερε ο Βέλγος.

«Στο Βέλγιο αυτός ο άνθρωπος θα τιμωρούταν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ενώ στην Ελλάδα απλώς πέρασε», πρόσθεσε.

Πως να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα ο Κάιπερς…; «Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για αυτή την υπόθεση, άρχισε το επόμενο πρωτάθλημα με δύο ποινές. Αλλά ποιος είμαι εγώ για να καταδικάσω το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ας πούμε απλά ότι δεν σοκάρομαι πλέον με όσα βλέπω και ακούω στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του…

Διαφήμιση για τη χώρα το κουμπούρι του Ιβάν Σαββίδη…

Διαβάστε επίσης

Ας κουλάρουμε λίγο…

Ας κουλάρουμε λίγο…

Έχουμε ομάδα, εν ενεργεία και έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια, νταμπλούχα και να κυνηγήσει το όνειρο μία σπουδαίες ευρωπαϊκής παρουσίας!