Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας κουλάρουμε λίγο…

Ας κουλάρουμε λίγο…
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 12:53

Είναι δυνατόν να μην έχουμε σηκώσει ακόμα το 45ο και να… τρελαινόμαστε για τις μεταγραφές; ΟΚ, κατανοητό, από τη μία. Ο κόσμος θέλει ΠΑΝΤΑ το καλύτερο για την ομάδα και αναζητά ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Θέλει την ομάδα κάθε χρόνο και καλύτερη.

Ξέρετε, όμως, ποιος είναι ο πρώτος που θέλει την ομάδα, κάθε χρόνο και καλύτερη; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Και ξέρετε ποιος είναι ο δεύτερος που θέλει να βλέπει την ομάδα, κάθε χρόνο και καλύτερη; Ο Πέδρο Μαρτίνς! Επομένως, τίποτα, ποτέ, δεν πρόκειται να αφεθεί στην… τύχη του. Κατανοητό και σαφές αυτό.

Ο ίδιος ο προπονητής του Θρύλου βάζει… φρένο στην τεράστια μεταγραφολογία, η οποία έχει ανοίξει. Είναι η εποχή… Λογικό ο κόσμος να λαχταράει νέες αφίξεις. Από αυτό, όμως, μέχρι το να συζητάμε καθημερινά για… 300 ποδοσφαιριστές, υπάρχει διαφορά. Άλλο τα ονόματα που προτείνονται και άλλο οι μεταγραφές που θα γίνουν… Μεγάλη η διαφορά.

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη ομάδα. Στρωμένη, νικήτρια, ομάδα που διακρίθηκε και κυνηγάει να διακριθεί και άλλο, πολύ περισσότερο, στην Ευρώπη! Ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, δεμένη και έτοιμη, με κορμό, να μπει στην επόμενη σεζόν. Και με τον Φορτούνη να μην είναι μέρος της, φέτος, λόγω τραυματισμού… Με τον Κώστα μέσα… Άλλο επίπεδο.

Οπότε καλά κάνει ο Μαρτίνς και βάζει φρένο στην τροματική ποσότητα παικτών που ακούγονται καθημερινά για τον Ολυμπιακό, σε όλες τις θέσεις! Ηρεμία και όλα θα γίνουν…

Διαβάστε επίσης