Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφήνα» και… φαβορί (;) για Μπενσαρκί από Τουρκία;

«Σφήνα» και… φαβορί (;) για Μπενσαρκί από Τουρκία;
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 13:40

Ο Μπενσαρκί είναι στη λίστα του Θρύλου. Η περίπτωσή του εξετάζεται ιδιαιτέρως και ο Μαροκινός αρέσει στο λιμάνι. Δεν είναι, όμως, ο Ολυμπιακός, ο μόνος σύλλογος που φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του. Αντιθέτως. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Τουρκία και Αίγυπτο, η Τραμπζονσπόρ όχι απλώς «ερίζει» με τον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον παικταρά, αλλά παρουσιάζεται και ως φαβορί!

Tο συμβόλαιο του 25χρονου εξτρέμ λήγει το 2022 και η Ζάμαλεκ θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, γνωρίζοντας ωστόσο πως είναι δύσκολο εκείνος να αγνοήσει τις προτάσεις που έχει δεχθεί από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Εκτός από την Τραμπζονσπόρ και τον Ολυμπιακό για τον Μπενσαρκί φέρονται να το ψάχνουν ενεργά οι Μοντπελιέ, Νις, Στρασμπούρ, ενώ η Σταντάρ Λιέγης φέρεται να έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι Τούρκοι και οι Αιγύπτιοι δίνουν, ως φαβορί για την απόκτηση του Μπενσαρκί, την Τραμπζονσπόρ. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Ας κουλάρουμε λίγο…

Ας κουλάρουμε λίγο…

Έχουμε ομάδα, εν ενεργεία και έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια, νταμπλούχα και να κυνηγήσει το όνειρο μία σπουδαίες ευρωπαϊκής παρουσίας!