Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κίνδυνος σκανδάλων για το... καλό της «εξυγίανσης»

Κίνδυνος σκανδάλων για το... καλό της «εξυγίανσης»
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 21:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξέρουμε την... εξυγίανση, δεν θα τη μάθουμε τώρα. Με δεδομένο ότι οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν το φθινόπωρο, υπάρχει κίνδυνος σκανδάλων. Πρέπει να παρέμβουν FIFA, UEFA για να μη στρώσουν χαλί στην... εξυγίανση, άλλωστε λόγω του μνημονίου πρέπει να εγγυηθούν για το μέλλον. Είναι αδιανόητο να φτιάξει η... εξυγίανση τους κανονισμούς, να ενημερωθεί για τους πίνακες, χώρια που υπάρχει κίνδυνος οι Περέιρα, Μάριν να τους βγάλουν και να περάσουν, παράνομα, πριν η FIFA και η UEFA ορίσουν τη νέα ΚΕΔ.

Για να δείτε τι εστί ΕΠΟ. Το καλοκαίρι προσπάθησε να περάσει κανονισμό που θα... σφράγιζε την πολύϊδιοκτησία. Θα άλλαζε το άρθρο 30 του ΚΑΠ. Επειδή ο κανονισμός ήταν παράνομος, τους πήραν χαμπάρι και έκαναν πίσω. Και μάλιστα, έκαναν πίσω χωρίς επαρκείς εξηγήσεις. Είπαν ότι έγινε λάθος.

Άλλο ένα... φρένο μπήκε και στον Δικονομικό Κανονισμό. Εκεί είχαν βάλει διάταξη για να... εξαφανιστεί η ποινή της τριετούς απαγόρευσης εισόδου που έχει επιβληθεί στον Ιβάν Σαββίδη για το «ντου» με το όπλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ίδια διάταξη είχε μπει και πρόπερσι το καλοκαίρι και παρότι την «έκοψαν» η FIFA και η UEFA την επανάφεραν έναν χρόνο μετά. Αυτό αποδεικνύει και ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Συμπέρασμα: Θα είναι σκάνδαλο αν ετοιμάσει η διοίκηση Γραμμένου τους κανονισμούς και αν επικυρώσει τους πίνακες. Υπάρχει περίπτωση να... ξεσαλώσουν.

Διαβάστε επίσης