Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάρ για Μπέτις;

Ομάρ για Μπέτις;
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 - 12:06

Σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον Θρύλο. Μία υπόθεση, η οποία μπορεί σαν «ντόμινο» να επηρεάσει τον σχεδιασμό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, για τη νέα σεζόν και όχι μόνο. Από την παραμονή ή μη του Ομάρ, θα κριθεί το πως θα κινηθεί ο Θρύλος για την κάλυψη της θέσης του και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει, συνολικά, τα μεταγραφικά.

Τα σενάρια γύρω από τον Νορβηγό δεξιό μπακ, όμως, δεν σταματούν. Μεταγραφικά σενάρια, από το εξωτερικό, τον βάζουν διαρκώς στο στόχαστρο ομάδων, οι οποίες επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τελευταίο παράδειγμα έρχεται από την Ανδαλουσία, όπου γράφουν για ενδιαφέρον της Μπέτις, για τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού!

Το συμβόλαιο του Μπαραγκάν λήγει, ο Έμερσον συγκεντρώνει επάνω του το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και όλα δείχνουν ότι θα πουληθεί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Σεβιγιάνοι να «ψάχνονται» για τη συγκεκριμένη θέση. Φιλολογικό ενδιαφέρον μόνο, μέχρι στιγμής, αλλά δεν αποκλείεται οι της Μπέτις να κινηθούν για τον Ελαμπντελαουί, τον οποίο μπορούν να πάρουν, όσο το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό δεν προχωρά σε ανανέωση.

Διαβάστε επίσης