Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης στους παίκτες: «Σαν να αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα!»

Μαρινάκης στους παίκτες: «Σαν να αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα!»
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 - 13:47

Δεν το συνηθίζει και όταν το κάνει, είναι για να περάσει τα μηνύματά του! Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ρέντη, δίπλα στην ομάδα, λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και της… τελικής ευθείας προς την επισημοποίηση της επιστροφής στην κορυφή. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League είναι μπροστά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε σήμερα στο πλάι των παικτών και του Πέδρο Μαρτίνς, στο Ρέντη.

Μέσα ωραίο κλίμα και με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να έχει καλή διάθεση, συζήτησε με τους παίκτες του Θρύλου, αρχικά για την υγεία των δικών τους ανθρώπων, αλλά και για την κατάσταση στις χώρες τους. Άρχισε την ομιλία του τονίζοντας το πόσο ασφαλής είναι η Ελλάδα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και για τις οικογένείες τους, από υγειονομικής άποψης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ξανά αυτό που άπαντες γνωρίζουν: Ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, η οποία παραμένει ενωμένη στις χαρές, όπως πράττει το ίδιο και στις μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες μετατρέπει σε δύναμη, για τη συνέχεια!

Συνεχίζοντας, λοιπόν, ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας, στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν σε… περίσσευμα, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη κρίση από την πανδημία, προσθέτοντας τη σιγουριά του, ότι μέσα από αυτήν την ιστορία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή, για να πετύχει όλους τους στόχους της! Τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες αγωνιστικές περιόδους! Σε αυτό το πλαίσιο τοποθέτηση και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρτίνς, για άλλα δύο χρόνια. Στο πλαίσιο της ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης της ομάδας!

Εν συνέχεια, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στην προσωπική του εμπειρία με τον κορονοϊό και μετέφερε στους παίκτες ότι επανήλθε ακμαιότερος, καθώς ακολούθησε πιστά τις συμβουλές των γιατρών!

Δεν παρέλειψε να κάνει εκτενή αναφορά στην θαυμαστή στάση, την οποία επέδειξαν οι Έλληνες πολίτες, ενώ ζήτησε και από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, τηρώντας όλες τις οδηγίες των ειδικών!

Επιπλέον τόνισε στους ποδοσφαιριστές τη σημασία που αποκτά το να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους, στο γήπεδο. Στις προπονήσεις και στους αγώνες. Αυτό, φυσικά, προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας: Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία!

Μετέφερε, ακολούθως, στους «ερυθρόλευκους», ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούν με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα και να αγωνίζονται σε κάθε ματς με το μέγιστο πάθος, παλεύοντας με αυτό τον τρόπο, σε κάθε αγώνα, μέχρι το τελευταίο λεπτό! Λες και το πρωτάθλημα ξεκινούσε τώρα!

Τέλος, ο ηγέτης του Θρύλου πρόσθεσε στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο ώστε η ομάδα να γυρίσει πιο δυνατή από τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή της πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης