Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πεδίο μάχης» η ομοσπονδία

«Πεδίο μάχης» η ομοσπονδία
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 - 22:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η οικειοθελής αποχώρηση του Κώστα Βρακά και από το ΔΣ της ΕΠΟ ήταν μόνο η αρχή, Η καλύτερα. κατέδειξε ότι στην ΕΠΟ γίνονται «μάχες» για την επόμενη μέρα, στην οποία μπορεί να μην είναι κάποιοι από αυτούς.

Ηδη, η φημολογία είναι έντονη ότι «κινδυνεύουν» κι άλλοι παράγοντες να μην έχουν θέση στον ήλιο, μάλιστα κυκλοφορούν και ονόματα όπως οι Λασκαράκης (ταμίας της ΕΠΟ), Χατζησαρόγλου. Από το μπλοκ του νότου, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, αβέβαιο είναι το μέλλον του αναπληρωτή προέδρου Νίκου Βακάλη και του συμβούλου Σταύρου Ψαρρόπουλου.

Αν προκύψει ΕΠΟ κοινής αποδοχής από τους τωρινούς, αυτοί που θα μείνουν στη διοίκηση δεν θα μετριούνται ούτε στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αν δεν προκύψει, πάλι πολλοί θα φύγουν, επειδή τα δυο μπλοκ θα πάνε χωριστά!

Σα να μην έφτανε ο «εμφύλιος» μεταξύ των δυο μπλοκ προέκυψαν και οι... μάχες για την επόμενη μέρα. Υπάρχουν κόντρες και μέσα στα δυο μπλοκ, αφού στόχος του κάθε συμβούλου είναι πως θα κρατήσει την καρέκλα του.

Απόδειξη για το πόσο ρευστή είναι η κατάσταση, αποτελεί ο αντιπρόεδρος Στέργιος Αντωνίου. Ήταν φαβορί ως υποψήφιος για την προεδρία, με το μπλοκ του βορρά, όμως άρχισε να φθίνει. Ο Γραμμένος δεν έχει ελπίδες, όμως ο ίδιος δεν τις έχει χάσει!

Όσον αφορά στην ΕΠΟ, «ήταν στραβό το κλήμα»… Στο Πάρκο Γουδή λειτουργούσε τίποτα και σα να μην έφτανε αυτό «ακονίζουν και μαχαίρια» με στόχο την επόμενη μέρα. Σα να μην έφτανε ούτε αυτό, έχουν και την «εξυγίανση» που τελειώνει και θα προσπαθήσει να κρατηθεί για να μην... ξηλωθεί το σύστημά της.

Απόδειξη ότι κινείται μέχρι για να βρει τη νέα ΚΕΔ, αν και οι ξένοι δεσμεύτηκαν να την επιλέξουν. Αυτή η ΕΠΟ θα κάνει τους νέους κανονισμούς; Κάποιος να τους σταματήσει!

Διαβάστε επίσης