Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι γίνεται με Κρίστινσον

Τι γίνεται με Κρίστινσον
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 10:18

Σας είχαμε ενημερώσει προ ολίγου καιρού ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί, μεταξύ άλλων και για τερματοφύλακα, αναλόγως με το τι θα συμβεί και με την περίπτωση του Μπόμπι Αλέν. Ο Γάλλος τερματοφύλακας έχει καλά στοιχεία, αρέσει στον Μαρτίνς και θεωρεί ότι μπορεί να διατηρήσει τη θέση του, πίσω από τον Σα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι σίγουρο και έτσι στον Πειραιά σκέφτονται τις λύσεις, τις οποίες μπορούν να ενεργοποιήσουν, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μία εξ αυτών, λοιπόν, είναι ο Κρίστινσον της ΑΕΛ. Ένας από τους καλύτερος παίκτες των «βυσσινί» φέτος, με τον Κόκκινο Πρωταθλητή να υποστηρίζει ότι στο λιμάνι εξετάζουν την περίπτωσή του. Το όνομα του 30χρονου πορτιέρε έχει πέσει στο «τραπέζι» και εξετάζεται, ενώ αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Ο Κρίστινσον έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΛ και είναι λογικό να έχει μπει στο στόχαστρο του Θρύλου, ο οποίος σταθερά, εξετάζει κάθε καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, από την ελληνική αγορά. Συμφωνία, όπως ενημέρωσε η ΑΕΛ, δεν υπάρχει (χθες κυκλοφόρησαν και τέτοια σενάρια) αλλά το θέμα υφίσταται και μπορεί να εξελιχθεί, εφόσον στον Ολυμπιακό το αποφασίσουν.

Διαβάστε επίσης