Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ινσούα ως αντι-Κούτρης

Ινσούα ως αντι-Κούτρης
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 10:43

Ο Ινσούα είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ως πιθανή προσθήκη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αργεντινός, το όνομα του οποίου έχει πέσει στο «τραπέζι» αρκετές φορές ήδη, συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Βέβαια, εξέλιξη με την θέση του αριστερού μπακ, τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει, αφού εκεί βρίσκεται, σταθερά μέχρι να προκύψει κάτι άλλο, ο Κώστας Τσιμίκας.

Ωστόσο, το όνομα του Ινσούα μπορεί να παραμείνει στη λίστα του Ολυμπιακού, ακόμη και αν ο Τσιμίκας δεν πάρει μεταγραφή, σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Δεν αποκλείεται και τότε ο Ολυμπιακός να κινηθεί για τον Αργεντινό, ο οποίος μπορεί να έρθει στο λιμάνι ως αντι-Κούτρης. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός είναι σε στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του, ενώ δεν αποκλείεται, ακόμη και όταν αναρρώσει, να μην υπολογίζεται, από τον Μαρτίνς, όπως συνέβη και κατά την εφετινή περίοδο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Κούτρης μπορεί ακόμη και να παραχωρηθεί δανεικός και την θέση του στο ρόστερ του Θρύλου να πάρει ο Ινσούα, ο οποίος και το ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζει και ικανός είναι και μπορεί να αποτελέσει, έτσι, μία αξιόπιστη εναλλακτική, πίσω από τον Τσιμίκα.

Το θέμα αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια ακόμη, αφού τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα έχει και το θέμα του «Τσίμι» στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Τι γίνεται με Κρίστινσον

Τι γίνεται με Κρίστινσον

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, η περίπτωση του γκολκίπερ της ομάδας της Θεσσαλίας, εξετάζεται στο λιμάνι.