Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς και Ομάρ συζήτησαν για το μέλλον (videos)

Μαρτίνς και Ομάρ συζήτησαν για το μέλλον (videos)
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 10:50

Ως γνωστόν, ένα από τα θέματα που απασχολούν ιδιαιτέρως τον Ολυμπιακό, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Στόχος του Θρύλου είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό και να γεφυρωθεί, έτσι, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, ώστε να «πέσουν» οι υπογραφές και ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν, ή για όσο συμφωνηθεί η επέκταση του συμβολαίου του.

Σε αυτό το μοτίβο κινείται και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει στην παραμονή του Ομάρ στην ομάδα… Θέλει να τον δει να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και -φυσικά- στόχος του Μαρτίνς είναι η διατήρηση του κορμού της ομάδας, όσο αυτό είναι εφικτό. Στόχος του, λοιπόν, είναι το να καταφέρει να πείσει τον Νορβηγό μπακ για την θέση, την οποία θέλει να έχει, στον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας.

Οι δυο τους συζήτησαν και θα συζητήσουν ξανά, για το μέλλον του Ομάρ. Και αν ο Μαρτίνς δεν είναι σε θέση να «ελέγξει» το τι θα συμβεί με τον ποδοσφαιριστή του, σίγουρα η γνώμη του παίζει ρόλο, όπως και η πρόθεσή του να διατηρήσει τον Ομάρ ψηλά στις προτεραιότητές του, για την ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης