Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους ξεγύμνωσε και ο Μίσιτς για την πολυιδιοκτησία!

Τους ξεγύμνωσε και ο Μίσιτς για την πολυιδιοκτησία!
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 14:43

Από το κακό στο χειρότερο πάει η μέρα για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη! Ένας-ένας οι παίκτες που εμπλέκονται με τη μία ή την άλλη ομάδα, βγαίνουν και… παραδέχονται την πολυιδιοκτησία, εκθέτοντας όλους εκείνους οι οποίοι ταΐζουν… ψέματα και σανό, το φίλαθλο κοινό στην Ελλάδα, σχετικά με το μεγαλύτερο σκάνδαλο που γνώρισε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Μίσιτς μίλησε στο Vecernji List και μεταξύ άλλων είπε, αυτολεξεί, στις δηλώσεις οι οποίες εμφανίστηκαν, αρχικά, στο κομμάτι: «Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο (να ανατραπεί). Αυτή τη σεζόν μας αφαίρεσαν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας».

Εν συνεχεία, μάλλον έπεσε… σύρμα, για την παραδοχή του Μίσιτς, σχετικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης και τον λόγο για τον οποίο ο «δικέφαλος» αντί να πέσει κατηγορία, τιμωρήθηκε μόνο με αφαίρεση βαθμών και οι δηλώσεις του Μίσιτς σε εκείνο το σημείο… μίκρυναν, αφού το επίμαχο κομμάτι φαίνεται να αφαιρέθηκε!

Νέο ξεγύμνωμα της προπαγάνδας!

Εν τω μεταξύ, το site της... αλήθειας, που ηγείται του μηχανισμού προστασίας και στήριξης των επικοινωνιακών θέσεων του ΠΑΟΚ, εμφάνισε τις δηλώσεις του Μίσιτς χωρίς το επίμαχο κομμάτι μέσα και στη συνέχεια έσπευσε να… προτάξει τη γραμμή του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας αποδόθηκαν στα ελληνικά λάθος, με δόλο. Για να βλάψουν τον ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, το αρχικό κείμενο του site στο οποίο μίλησε ο Μίσιτς, ήταν σαφές. Και το παραθέτουμε ξανά, στην αρχική του μορφή, πριν αλλάξει: «Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο (να ανατραπεί). Αυτή τη σεζόν μας αφαίρεσαν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας».

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γιατί είπε ο Μίσιτς αυτά που είπε, αλλά ούτε και στεκόμαστε στο τι ισχύει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Αυτά τα έκριναν τα δικαστήρια και οι τροπολογίες. Η ουσία είναι ότι μέσα σε μία μέρα βγήκαν στον «αέρα» δύο διαφορετικές δηλώσεις, από διαφορετικούς παίκτες, έναν του ΠΑΟΚ και έναν της Ξάνθης, που ανέφεραν την -επιβεβαιωμένη από την ελληνική δικαιοσύνη- πολυιδιοκτησία, ανάμεσα στις ομάδες τους! Τι άλλο να πούμε εμείς; Χρειάζονται περισσότερα;!

Διαβάστε επίσης