Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από ρεζίλι σε ρεζίλι...

Από ρεζίλι σε ρεζίλι...
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 20:36

Να λοιπόν, που με τις δηλώσεις παικτών έχουμε το... μάδημα της μαργαρίτας. Η... επιστήμη καλείται να απαντήσει τι είναι χειρότερο. Το ότι μπήκαν οι δηλώσεις των Μίσιτς και Στάρτζεον ή ότι βγήκαν; Και οι δυο είπαν, τώρα μετά τις... εξελίξεις φέρονται να είπαν ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ, Ξάνθης αλλά μετά... ξείπαν! Και οι δυο μαζί τα είπαν και οι δυο τα... ξείπαν!

Επίσης, η επιστήμη καλείται να απαντήσει, αν υπάρχει περίπτωση στην Κροατία, όπου μίλησε ο Μίσιτς που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, να μην ξέρουν κροατικά και αν στην Πορτογαλία, και μάλιστα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, δεν ξέρουν πορτογαλικά! Είναι δυνατόν στην Πορτογαλία ή στην Κροατία να έχουν κάτι με τον ΠΑΟΚ και να θέλουν να του κάνουν πόλεμο; Η απάντηση είναι «όχι». Απλά, ήθελαν να προβάλουν τους συμπατριώτες τους και τους ρώτησαν το αυτονόητο. Και αυτοί απάντησαν φυσιολογικά στις ερωτήσεις που δέχθηκαν και για θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον τους. Ο Μίσιτς είπε ότι τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ, ο Στάρτζεον ότι μάλλον φεύγει από την Ξάνθη. Γιατί να μην παρεξηγηθούν αυτά και να... παρεξηγηθούν τα άλλα, δηλαδή αυτά που έλεγαν ότι ο Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης;

Είναι δυνατόν ο Μίσιτς του ΠΑΟΚ και ο Στάρτζεον της Ξάνθης να δώσουν την ίδια απάντηση για το ίδιο θέμα; Είναι δυνατόν η αντίδρασή τους να είναι ίδια; Δηλαδή, ο μεν Μίσιτς πήρε τηλέφωνο τον Κροάτη δημοσιογράφο, προφανώς φίλο του επειδή τού άλλαξε αμέσως τη δήλωση, ο δε Στάρτζεον έκανε γραπτή δήλωση αλλά στην Πορτογαλία δεν τον... άκουσαν (τουλάχιστον μέχρι στιγμής).

Πολλές οι... συμπτώσεις, ένα το συμπέρασμα! Από ρεζίλι, σε ρεζίλι! Τελικά, τι είναι χειρότερο; Το ότι μπήκαν οι δηλώσεις των Μίσιτς, Στάρτζεον ή βγήκαν, μετά από ενέργειες των παικτών και μετά από παρέμβαση των ομάδων τους; Ιδού η απορία!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

Διαβάστε επίσης

Je m'appelle Mathieu Valbuena!

Je m'appelle Mathieu Valbuena!

Η διαδρομή του Γάλλου από το Μπλανκφόρ στον Ολυμπιακό και η... μεταμόρφωση του από πωλητής σε «μαέστρο» του ποδοσφαίρου...