Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος ΠΑΟΚ; Πιάνει λιμάνι η ταλεντάρα!

Ποιος ΠΑΟΚ; Πιάνει λιμάνι η ταλεντάρα!
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 - 12:37

Συνεχίζει το «παιδομάζωμα» ο Ολυμπιακός, προσθέτοντας στις Ακαδημίες του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Ο 17χρονος Απόστολος Αποστολόπουλος, από τον Πανσερραϊκό, είναι το τελευταίο παράδειγμα, με τον νεαρό να ντύνεται στα ερυθρόλευκα. Του Ολυμπιακού, όμως. Τον ποδοσφαιριστή ο Θρύλος πρόλαβε από τον ΠΑΟΚ και τη Βίλεμ, οι οποίοι επίσης τον ήθελαν. Ωστόσο, οι Πειραιώτες κινήθηκαν για ακόμη μία φορά με αστραπιαίες κινήσεις και έτσι κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον νεαρό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν τον ταλαντούχο αριστερό μπακ από τον Πανσερραϊκό, προσφέροντας περίπου 100 χιλ. ευρώ στην ομάδα των Σερρών. Με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον που είχαν δείξει πριν λίγο καιρό για την απόκτησή του. Ο Αποστολόπουλος δείχνει να έχει όλα τα φόντα να βαδίσει στα χνάρια του Κώστα Τσιμίκα και να αναδείξει, μέσα από τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, το ταλέντο και την ικανότητά του.

Διαβάστε επίσης

Je m'appelle Mathieu Valbuena!

Je m'appelle Mathieu Valbuena!

Η διαδρομή του Γάλλου από το Μπλανκφόρ στον Ολυμπιακό και η... μεταμόρφωση του από πωλητής σε «μαέστρο» του ποδοσφαίρου...