Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι άλλοι... τόσους μαζεύουν, έτσι κι αλλιώς!

Οι άλλοι... τόσους μαζεύουν, έτσι κι αλλιώς!
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 - 19:04

Τι να συζητάμε. Μόνο ο Ολυμπιακός θα καταλάβει πραγματικά τι εστί άδεια γήπεδα, στον καιρό της πανδημίας. Καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα, δεν μαζεύει τόσο κόσμο στο γήπεδό της. Οι ΓΑΥΡΟΙ αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται, από όλες τις πλευρές στην ομάδα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες. Και είναι παρόντες! Στήριξαν και στηρίζουν τον Θρύλο, στην προσπάθεια για το 45ο, για το νταμπλ, για την ευρωπαϊκή διάκριση… Είναι εκεί.

Οι άλλοι… τι να καταλάβουν, από άδεια γήπεδα; Έτσι κι αλλιώς… άδεια ήταν. Οι εξέδρες τους δεν γέμιζαν με… τίποτα και ο μόνος λόγος για να συμβεί αυτό, ήταν να πάει να παίξει στα γήπεδά τους, ο Ολυμπιακός!

Για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος και καλύτερος και στον τομέα των εισιτηρίων, προερχόμενος, μάλιστα, από δύο διαδοχικές απώλειες του τίτλου, με όποιον τρόπο το έχασε, τέλος πάντων. Αλλά ακόμη και έτσι, οι ΓΑΥΡΟΙ ήταν παρόντες, γέμιζαν το Καραϊσκάκη, όχι μόνο στα ντέρμπι και στα ευρωπαϊκά ματς, όπου έτσι κι αλλιώς αναμένεις περισσότερο κόσμο. Ήταν παρόντες όλη τη σεζόν, από τα προκριματικά, μέχρι τη στιγμή που τους απαγορεύθηκε, λόγω κορονοϊού, να στηρίξουν την προσπάθεια Μαρτίνς και παικτών, κόντρα στη Γουλβς!

Αντιθέτως, οι… άλλοι, καλά-καλά δεν θα το… καταλάβουν ότι τα γήπεδά τους άδειασαν. Σκληρό, όσο και αν ακούγεται, αποτελεί πραγματικότητα, στη Super League του 2020. Ομάδες, οι οποίες δεν καταφέρνουν να τραβήξουν τοπ ενδιαφέρον των οπαδών τους… Πάλι καλά που υπάρχει και ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης