Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χασάν: «Συμβουλεύομαι τον Σαλάχ»

Χασάν: «Συμβουλεύομαι τον Σαλάχ»
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 - 09:45

Γνωστή είναι η σχέση του Αχμέντ Χασάν με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι δυο τους εμφανίζονται πολύ συχνά να κάνουν παρέα, με κάθε ευκαιρία που βρίσκουν και σε αυτό στάθηκε και ο ίδιος ο Αχμέντ Χασάν, με δηλώσεις του σε podcast του kingfut.

«Όταν χρειάζεσαι τη βοήθεια κάποιου θα πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να μιλάς και να είσαι σίγουρος ότι είναι γνώστης του αντικειμένου για το οποίο μιλάτε. Για παράδειγμα σαν ποδοσφαιριστής όταν θέλω βοήθεια ή συμβουλή τη ζητάω από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που είναι πρότυπο για όλους. Τον επιλέγω από το μιλήσω με κοντινό φίλο ή κάποιον άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χασάν.

Συνέχισε, δε, προσθέτοντας πως «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι επειδή οι ποδοσφαιριστές έχουν χρήματα, είναι πάντα χαρούμενοι και πως όλα είναι εύκολα. Δεν είναι έτσι. Εγώ προσωπικά είχα τραυματισμούς και χειρουργεία. Αυτούς τους τρεις - τέσσερις μήνες, πρέπει να έχεις υποστήριξη.

Ακόμα και ένα μήνυμα "γίνε γρήγορα καλά" μπορεί να δώσει θετική ενέργεια. Όλοι έχουμε προβλήματα και δεν είναι ντροπή να το λέμε. Πρέπει όμως να το μοιραζόμαστε το πρόβλημα και να συμβουλευόμαστε τους άλλους

Πολλοί άνθρωποι περνούν πολλά προβλήματα τα οποία δεν πιστεύουμε ότι θα συμβούν σε εμάς. Γι' αυτό πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να πούμε και τι όχι. Με μία λέξη μπορεί να καταστρέψουμε τον άλλο και με άλλη να του δώσουμε αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε επίσης

Για να τα... χαίρεται η ΕΠΟ!

Για να τα... χαίρεται η ΕΠΟ!

Οι ΠΑΕ συζητούν για βοήθεια από την Κυβέρνηση σε πολλά θέματα ενώ... συντηρούν την ακατάλληλη ομοσπονδία...