Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προς μέσα Αυγούστου η ρεβάνς με τη Γουλβς

Προς μέσα Αυγούστου η ρεβάνς με τη Γουλβς
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 - 11:24

Αρκετά τα σενάρια, τα οποία εξετάζονται για τη διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς. Ο Θρύλος έχει και στην Ευρώπη δουλειά, ακόμη, σε αντίθεση με τους άλλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και έτσι είναι στις επάλξεις, για να μάθει τι θα γίνει με τη διεξαγωγή της ρεβάνς του, για τους «16» του Europa League, με την αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με μία εκδοχή, η οποία εξετάζεται από την UEFA, πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 13η Αυγούστου. Από τη στιγμή κατά την οποία το ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει αρχίσει, αναμένεται να εξεταστεί και η πορεία της Premier League, για να καθοριστούν οι εξελίξεις, σχετικά με τη διεξαγωγή της ρεβάνς του 1-1, του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε ό,τι αφορά το γήπεδο, η Γουλβς ενημέρωσε ότι θέλει να παίξει κανονικά στο Μολινό και ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για να γίνει πράξη αυτό. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο και έτσι αναμένεται από την UEFA να αποφασίσει, όταν έρθει η ώρα, εάν το ματς θα γίνει στην έδρα της Γουλβς, κανονικά, ή σε κάποιο άλλο γήπεδο της Αγγλίας, ή του εξωτερικού. Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης