Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Xαστούκι» των FIFA, UEFA στην ΕΠΟ!

«Xαστούκι» των FIFA, UEFA στην ΕΠΟ!
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 - 15:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στην προηγούμενη τηλεδιάασκεψη της ΕΠΟ, ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ είχε χτυπήσει το... καμπανάκι σε τυχόν σκοτεινά σχέδια της ομοσπονδίας, λέγοντας ότι οι FIFA, UEFA δεν πρόκειται να δεχθούν οποιαδήποτε αλλαγή σε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ.

Όμως, οι Γραμμένοι και ...λοιποί δεν τον άκουσαν και προσπάθησαν στη σημερινή (29/05) τηλεδιάσκεψη να περάσουν πρόταση για αύξηση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ σε 21 από 17. Αποτέλεσμα; Το... χαστούκι από τις FIFA, UEFA. «Παρουσιάσαμε επίσημα τη διαφωνία μας την πρόταση για αύξηση μελών εκτελεστικής. Γιατί θα ερχόταν σε αντίφαση με την τάση που είχε ξεκινήσει από το 2017 για μείωση», είναι το μήνυμα του Φούσεκ, προσθέτοντας ότι κάθε πρόταση πρέπει να υποβάλλεται εγγράφως στην FIFA- UEFA..

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπερκείμενες αρχές θέλουν μείωση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και παράλληλα αύξηση της εκπροσώπησης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Για τους ξένους είναι αδιανόητο να αποφασίζει για τις τύχες των ΠΑΕ το... κλαμπ των προέδρων των ΕΠΣ που εκπροσωπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, και η διαιτησία θα χαιρετήσει από την ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης