Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παίζει μπάλα η Μονακό για Τσιμίκα!

Παίζει μπάλα η Μονακό για Τσιμίκα!
Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 - 10:21

Το θέμα του Κώστα Τσιμίκα και της πιθανής μεταγραφής του στο εξωτερικό, έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια. Αρκετές οι ομάδες, οι οποίες ερίζουν για να τον κάνουν δικό τους, με τις Νάπολι, Νις και Μονακό και είναι εκείνες, οι οποίες παίζουν πιο δυνατά τις τελευταίες ημέρες! Μάλιστα, οι Μονεγάσκοι φέρονται διατεθειμένοι να κυνηγήσουν άμεσα το θέμα και προσφέρουν, εκτός από χρήματα, τρεις ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, η Μονακό φέρεται να προσφέρει τρεις παίκτες της, πέραν του όποιου χρηματικού ποσού, προκειμένου να καταφέρει να ντύσει στα ερυθρόλευκα του Πριγκηπάτου, τον Έλληνα μπακ. Τα ονόματα των Γκραντσίρ, Ζόρζε και Σαντλί έχουν πέσει στο τραπέζι, σε μία, όπως και να το κάνουμε, ιδιαιτέρως δελεαστική πρόταση, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μιλώντας με τη Μονακό θα έχει την ευκαιρία, εκτός από το να πάρει χρήματα, να ενισχύσει άμεσα και το ρόστερ του.

Δύο από τα ονόματα, τα οποία η Μονακό έχει ρίξει στο τραπέζι, φέρονται να είναι ούτως ή άλλως μεταγραφικοί στόχοι του Θρύλου και συγκεκριμένα οι Γκραντσίρ και Σαντλί. Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις στο θέμα Τσιμίκα, όποιες και αν είναι αυτές, αναμένονται εν καιρώ και όχι άμεσα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του αγωνιστικές υποχρεώσεις και για τον λόγο αυτό ο Τσιμίκας είναι υπέρ-απαραίτητος. Όλα θα τεθούν επί τάπητος και θα συζητηθούν ίσως μετά τη ρεβάνς με τη Γουλβς, οπότε στον Θρύλο θα έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι κάνουν και με το υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης