Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τούρκοι: «Μάχη με τη Φέγενορντ για τον Ιέ»

Τούρκοι: «Μάχη με τη Φέγενορντ για τον Ιέ»
Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 - 14:27

Κάθε μέρα τα σενάρια, γύρω από τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, γίνονται ολοένα και περισσότερα. Τα δημοσιεύματα έρχονται, το ένα μετά το άλλο, με τη μορφή καταιγίδας και τα ονόματα, τα οποία «μπλέκονται» με τα μεταγραφικά του Θρύλου, ολοένα και αυξάνονται. Ένα όνομα, το οποίο μπλέκεται εσχάτως με τον Ολυμπιακό είναι εκείνο του Έντγκαρ Ιέ, της Τραμπαζονσπόρ. Και σήμερα, έρχεται νέο δημοσίευμα, από την Τουρκία, να δώσει έκταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, η Fanatik αναφέρει σε σημερινό της άρθρο, ότι για τον ποδοσφαιριστή ερίζουν ο Ολυμπιακός και η Φέγενορντ. Ο 26χρονος στόπερ από την Πορτογαλία έπαιξε δανεικός στην ολλανδική ομάδα, τη σεζόν που τρέχει.

Μάλιστα, η Fanatik δίνει προβάδισμα στην Φέγενορντ, έναντι του Ολυμπιακού, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο Ιέ γνωρίζει τα κατατόπια εκεί και ίσως οι Ολλανδοί μπορέσουν να τον κρατήσουν με νέο δανεισμό. Η περίπτωσή του, για τον Ολυμπιακό, μόνο εύκολη δεν είναι, αφού σε περίπτωση που ενδιαφερθεί για να τον αγοράσει, θα πρέπει να δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ, σημαντικό ποσό, για τα δεδομένα της Ελλάδας. Ο Θρύλος έχει αποδείξει ότι δεν «κολλάει» να τα δώσει, εάν κρίνει ότι παίκτης αξίζει, οπότε μένει να φανεί τι θα σκεφτούν στο λιμάνι, για το θέμα.

Διαβάστε επίσης