Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα υπάρχουν γέφυρες

Πάντα υπάρχουν γέφυρες
Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 - 15:12

Στο λιμάνι βλέπουν τον Παϊτίμ Κασάμι ως «δικό μας παιδί». Ο Ελβετός μέσος πέρασε εδώ υπέροχες στιγμές, δέθηκε με την ομάδα, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον γιο του ηγέτη του Ολυμπιακού, Μιλτιάδη, τον κόσμο, το γήπεδο, την πόλη, τα πάντα. Και δείχνει, ό,τι και αν συμβαίνει, ότι συνέχεια… κάπου εδώ γύρω γυρίζει. Καμία έκπληξη, λοιπόν, δεν προκαλεί το γεγονός ότι ο Κασάμι φέρεται να ρίχνει γέφυρες προς την πλευρά του Ολυμπιακού, για μία πιθανή επιστροφή.

Στον Ολυμπιακό το σκέφτονται, όπως το σκέφτεται και ο ίδιος ο Κασάμι και έτσι η «φλόγα» παραμένει πάντοτε αναμμένη. Ο Ελβετός έχει ακόμη μπροστά του χρόνια ποιοτικής και ανώτερου επιπέδου μπάλας, γνωρίζει την ομάδα, το πρωτάθλημα, τον κόσμο, τη φάση με τη Super League και θα του άρεσε να παίξει ξανά εδώ.

Από την άλλη, κάνει «γκελ» στην εξέδρα, κολλάει στο κέντρο, όπου βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τον Καφού και όχι μόνο. Ο Κασάμι θα μπορούσε να συμπληρώσει ιδανικά τα χαφ του Ολυμπιακού, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 σούπερ παίκτες. Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Καφού (τυχαία η σειρά). Ο Μαρτίνς θα πρέπει να δει τι γίνεται με τα «πήγαινε» πρώτα, πριν κανονίσει τα «έλα» και μέσα σε αυτά τα «έλα» που πρέπει να περιμένουν, είναι και εκείνο, πιθανώς, του Κασάμι.

Διαβάστε επίσης