Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι ρέφερι ταυτίστηκαν σκανδαλωδώς με την... εξυγίανση

Οι ρέφερι ταυτίστηκαν σκανδαλωδώς με την... εξυγίανση
Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 - 23:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ενας σημαντικός λόγος για να γίνουν πολλές αλλαγές στον πίνακα των διαιτητών, πέρα από το ότι είναι ανίκανοι και αυτό αποδεικνύεται από τα λάθη τους, είναι η ανακοίνωση που έβγαλε το δήθεν συνδικαλιστικό τους όργανο, όταν ο Χούμπελ με δήλωσή του χαρακτήρισε μη αποδεκτή τη διαιτησία των Ευαγγέλου και Φωτιά στο παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός 0-0, όπου καταγράφθηκε μακράν η χειρότερη διαιτησία της εικοσαετίας.

Για τις FIFA, UEFA μη αποδεκτή διαιτησία σημαίνει διαγραφή, όμως οι διαιτητές και βοηθοί της Superleague έκαναν το πρωτοφανές. Χωρίς να έχουν αρμοδιότητα, χωρίς να έχουν λόγο, χωρίς αυτό να προβλέπεται από κάπου, έβγαλαν ανακοίνωση, στις 27 Δεκεμβρίου 2019, κατά του Χούμπελ. Οι διαιτητές, τάχα στοχοποιήθηκαν και απαίτησαν σεβασμό, τάχα «εντοπίζοντας και αναγνωρίζοντας τα λάθη μας μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι». Το τελευταίο το επισημαίνουμε επειδή τα λάθη τους έγιναν περισσότερα, «χαμός» μέχρι και στο Κύπελλο, όπου αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν το VAR και να φέρουν ξένους διαιτητές.

Τι έγινε μετά; Αντί οι Φωτιάς, Ευαγγέλου να διαγραφούν από τον πίνακα, αντί να ακολουθήσουν κι άλλοι ρέφερι, οι Φωτιάς, Ευαγγέλου ορίστηκαν από τους Περέιρα, Μάριν μετά από δυο αγωνιστικές! Παρότι η έκδοση ανακοίνωσης των διαιτητών κατά του Χούμπελ αποτελεί σκανδαλώδη ταύτιση με την... εξυγίανση, δεν τιμωρήθηκε κανείς. Αντίθετα οι Περέιρα, Μάριν όρισαν το δίδυμο του Βόλου και μετά τους έδιναν και σερί ορισμούς για να το... εμπεδώσουμε!

Φυσικά, ο Χούμπελ δεν αντέδρασε. Απλά, στο τέλος Ιανουαρίου ήρθε ο Λάκοβιτς στην Ελλάδα και στο πλαίσιο της συνάντησης των «4» συναντήθηκε με τους ξένους τις ΚΕΔ και τους έβαλαν.... γκάζια, χωρίς φυσικά να αλλάξει κάτι. Καθόλου τυχαίο ότι ο Περέιρα δεν πήρε μέρος στη συνάντηση των FIFA, UEFA με τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισανίδη και Αλαφούζο. Τον προστάτευσαν!

Διαβάστε επίσης