Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει όλο το πακέτο! (videos)

Έχει όλο το πακέτο! (videos)
Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 - 09:56

Προτεραιότητα, για τον Ολυμπιακό, αποτελεί η εύρεση ποδοσφαιριστή -ή ποδοσφαιριστών- για τα άκρα. Εκεί χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, μετά τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε, στη Γουλβς και το γεγονός ότι ο Μορ δεν κατάφερε (δεν είχε και στο έπακρο την ευκαιρία, λόγω κορονοϊού) να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Θρύλου επικεντρώνεται εκεί, λοιπόν και ο Βαντίγιο δείχνει να προκρίνεται, ως λύση! Ο Άλβαρο Βαντίγιο της Γρανάδα, λοιπόν, απασχολεί τον Ολυμπιακό και δείχνει να έχει προβάδισμα, έναντι άλλων λύσεων, σε πρώτη φάση.

Η ισπανική ομάδα, στην οποία ανήκει, τον πιέζει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ωστόσο εκείνος δεν το κάνει. Γεγονός που μπορεί να φέρει τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος, σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις, για την απόκτησή του. Ο Βαντίγιο αρέσει ιδιαιτέρως στο λιμάνι και το στιλ παιχνιδιού του μπορεί να βοηθήσει εκείνο της ομάδας.

Πρόκειται, όπως έχουν τονίσει, για έναν «αέρινο» ντριμπλέρ, ικανό να δημιουργεί ρήγματα, με τις ενέργειές του. Είναι καλός πασέρ, έχει τελειώματα, βρίσκει δίχτυα, αλλά κυρίως δημιουργεί και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο οι επιθετικοί, Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί και όποιος άλλος είναι στο ρόστερ (π.χ. Κάιπερς) μπορούν να εκμεταλλευτούν και να στέλνουν με μεγάλη συχνότητα την μπάλα στα δίχτυα.

Το θέμα αναμένει εξελίξεις και δεν αποκλείεται αυτές να έρθουν σχετικά άμεσα. Ο Ολυμπιακός προκρίνει, αυτή τη στιγμή τη λύση του Βαντίγιο και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης