Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στέλιος: «Προτίμησα τον Ολυμπιακό!»

Στέλιος: «Προτίμησα τον Ολυμπιακό!»
Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 - 17:00

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, όλων των εποχών, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, μίλησε σε podcast της Μπόλτον, για πολλά θέματα. Και μεταξύ αυτών, για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων ο Stelios μίλησε:

Για το πώς αποφάσισε από τον Πανηλειακό να πάει στον Ολυμπιακό: «Εκείνη την εποχή πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Φυσικά, ήταν κορυφαίο όνομα στην Ελλάδα, αλλά η καλύτερη ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός, που έπαιζε κάθε χρόνο στο Champions League και είχε σπουδαία πορεία την προηγούμενη χρονιά, παίζοντας με τον Άγιαξ στα ημιτελικά και βρέθηκε ένα βήμα μακριά από τον τελικό.

Όμως αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό γιατί έβλεπα τις δυνατότητες που υπήρχαν, έβλεπα ότι η επένδυση του προέδρου ήταν τεράστια. Δεν αγόρασε μόνο εμένα, αλλά και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που ήταν συμπαίκτης μου στον Πανηλειακό και αγόρασε και κάποιους άλλους καλούς παίκτες, που έκαναν τον Ολυμπιακό ένα πανίσχυρο κλαμπ.

Είχα προσφορά από τον Παναθηναϊκό και από την ΑΕΚ την ίδια στιγμή. Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι για εμένα, γιατί δεν υπήρχαν κινητά, για να υπάρχει αυτού του είδους η επικοινωνία. Υπήρχε μόνο το σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι. Χτυπούσε σαν τη γραμμή του… πρωθυπουργού.

Ήταν ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι για εμένα και έπρεπε να αποφασίσω ποια ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Και αποφάσισα να υπογράψω στον Ολυμπιακό».

Για το παρθενικό ματς του Ολυμπιακού και του ίδιου στο Champions League, το 3-0 με την Πόρτο: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο Champions League. Ήταν μια φανταστική νύχτα για εμένα, Την επόμενη μέρα μου ήρθε email από την UEFA με συγχαρητήρια επειδή το γκολ μου ήταν μεταξύ των κορυφαίων 20 στην ιστορία της διοργάνωσης. Ήταν σπουδαίο επίτευγμα για εμένα και την ομάδα και για τον ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης